Bende pembe bir damlama oldu diyebilirim ama adetimden 1 hafta önce falandı. Kan kırmızıya dönüştüyse hamilelik yoktur canım.Arkadaşlar adetim gecikti ve adet olmayı beklerken pempe kahverengi çok az kan geldi adet kanına benzemiyor ağrım olmadı şişlik olmadı ilk defa böyle bir şey oldu. 1 gün sürdü sürmedi. Sabaha karşı kanımın rengi koyu kırmızı olduğunu gördüm çoğaldı adet kanı olduğunu anladım ve ağrım başladı. Gelecek hafta test yapmayı düşünüyorum. Yerleşme kanaması hakkında çok yazı okudum. Benim gibi yerleşme kanaması yaşayıpta adet olan ve hamile kalan var mı lütfen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Benimde 3-4 gürdü adetime 2 gün kala peçeteye sildiğimde geldi hep soluk bi renk sonra kahverengi oldu ama hamilelik belirtisi olarak bişey yok sadece belim ağrıyo lekelenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı acaba gebelik varmıdır erkenmi test yaptımBende oldu 3 gün sürdü ama gebelik belirtilerim hiç kesilmedi pskolojık etkenim yok 7 yılda bos koymayı öğrediimbacak ağrısı bas ağrısı buruna pecete soktunda gelen kan ve gögüsümün üçü ve sadece yuvarlak cevresi koyulastı testim pozitif kanamadan yaklasık 10 gün sonrasında 10 gün sabır et negatif görürsün gec yerlesme ise
Oo erken daha bekle diğer adetine yakın yap testini ben yaptım negatif son 5 test pozifif paramıza yazık bekle kuzumBenimde 3-4 gürdü adetime 2 gün kala peçeteye sildiğimde geldi hep soluk bi renk sonra kahverengi oldu ama hamilelik belirtisi olarak bişey yok sadece belim ağrıyo lekelenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı acaba gebelik varmıdır erkenmi test yaptım
Öyle yapıcam zaten inşallah vardır allahım çok istiyorumOo erken daha bekle diğer adetine yakın yap testini ben yaptım negatif son 5 test pozifif paramıza yazık bekle kuzum
Bak bu yıl hamile sayısı çok artıcak allah bizi aralarında kalanlardan eylesin her ölüde bir doğum olurdu simdi milyımlarca insan oldu safları bizler doldurcaz inşÖyle yapıcam zaten inşallah vardır allahım çok istiyorum
Anlamak istedin gibi anla sorun yok kötü bir yazı göremedim ben alayda değil gercek buSen bu dünyaya çocuk doğuracam diye ölen insanların sayısını şaka malzemesi mi yaptın ben mi yanlış anladım
Ama bu hassas bir konu şaka malzemesi yapmasaydınız iyiydi. Allah hayırlı zamanda hayırlı çocuk versin hepimize.Anlamak istedin gibi anla sorun yok kötü bir yazı göremedim ben alayda değil gercek budünyanın kanunu bu bir insan ölürken biri dogar kuranı kerimde ap acık yazar
Canım yazına denk geldim bendede adetime 9 gün kala 3 gün süren bı kanama oldu çokta değildi adet gibi ama kan vardı sonra kesildi ardından kasık batması iştah artışı göğüs ağrısı başladı yedi gün oldu kesileli bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtilerim var ilk defa böle bişey yaşadım biraz bahseder misin senin nasıl olduBende oldu 3 gün sürdü ama gebelik belirtilerim hiç kesilmedi pskolojık etkenim yok 7 yılda bos koymayı öğrediimbacak ağrısı bas ağrısı buruna pecete soktunda gelen kan ve gögüsümün üçü ve sadece yuvarlak cevresi koyulastı testim pozitif kanamadan yaklasık 10 gün sonrasında 10 gün sabır et negatif görürsün gec yerlesme ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?