• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması ve adet görmek

Anelka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4
0
1
30
Arkadaşlar adetim gecikti ve adet olmayı beklerken pempe kahverengi çok az kan geldi adet kanına benzemiyor ağrım olmadı şişlik olmadı ilk defa böyle bir şey oldu. 1 gün sürdü sürmedi. Sabaha karşı kanımın rengi koyu kırmızı olduğunu gördüm çoğaldı adet kanı olduğunu anladım ve ağrım başladı. Gelecek hafta test yapmayı düşünüyorum. Yerleşme kanaması hakkında çok yazı okudum. Benim gibi yerleşme kanaması yaşayıpta adet olan ve hamile kalan var mı lütfen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Bende de yerleşme kanaması olmadı canım ama dediğin gibi bi kanamam oldu tam yumurtlama döneminde kahverengi yerleşme kanaması sanmıştım idrar yolu enfeksiyonum varmış doktora gidince öğrenmiştim, adetin geciktiyse eğer test yap canım hamile olabilirsin

Arkadaşlar adetim gecikti ve adet olmayı beklerken pempe kahverengi çok az kan geldi adet kanına benzemiyor ağrım olmadı şişlik olmadı ilk defa böyle bir şey oldu. 1 gün sürdü sürmedi. Sabaha karşı kanımın rengi koyu kırmızı olduğunu gördüm çoğaldı adet kanı olduğunu anladım ve ağrım başladı. Gelecek hafta test yapmayı düşünüyorum. Yerleşme kanaması hakkında çok yazı okudum. Benim gibi yerleşme kanaması yaşayıpta adet olan ve hamile kalan var mı lütfen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Bende pembe bir damlama oldu diyebilirim ama adetimden 1 hafta önce falandı. Kan kırmızıya dönüştüyse hamilelik yoktur canım.

Teşekkür ederim kızlar kafam çok karışık test yapmayı düşünüyorum çevrenizde adet olduktan sonra hamile olan duydunuz mu 😔

Evet duydum canım üstüne görme deniyor galiba kuzenim hamile şu an o şekilde

Bende oldu 3 gün sürdü ama gebelik belirtilerim hiç kesilmedi pskolojık etkenim yok 7 yılda bos koymayı öğrediim 🤗 bacak ağrısı bas ağrısı buruna pecete soktunda gelen kan ve gögüsümün üçü ve sadece yuvarlak cevresi koyulastı testim pozitif kanamadan yaklasık 10 gün sonrasında 10 gün sabır et negatif görürsün gec yerlesme ise 😊

Bende oldu 3 gün sürdü ama gebelik belirtilerim hiç kesilmedi pskolojık etkenim yok 7 yılda bos koymayı öğrediim 🤗 bacak ağrısı bas ağrısı buruna pecete soktunda gelen kan ve gögüsümün üçü ve sadece yuvarlak cevresi koyulastı testim pozitif kanamadan yaklasık 10 gün sonrasında 10 gün sabır et negatif görürsün gec yerlesme ise 😊
Benimde 3-4 gürdü adetime 2 gün kala peçeteye sildiğimde geldi hep soluk bi renk sonra kahverengi oldu ama hamilelik belirtisi olarak bişey yok sadece belim ağrıyo lekelenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı acaba gebelik varmıdır erkenmi test yaptım 😔

Bende hayatimda bi kez oyle kanama yasadim kesin hamileyim sandim cok sevindim ama negatif cikti.

Suanki hamileligimde hic yerlesme kanamasi olmadi.

Benimde 3-4 gürdü adetime 2 gün kala peçeteye sildiğimde geldi hep soluk bi renk sonra kahverengi oldu ama hamilelik belirtisi olarak bişey yok sadece belim ağrıyo lekelenme kesildikten sonra test yaptım negatif çıktı acaba gebelik varmıdır erkenmi test yaptım 😔
Oo erken daha bekle diğer adetine yakın yap testini ben yaptım negatif son 5 test pozifif paramıza yazık bekle kuzum

Sen bu dünyaya çocuk doğuracam diye ölen insanların sayısını şaka malzemesi mi yaptın ben mi yanlış anladım
Anlamak istedin gibi anla sorun yok kötü bir yazı göremedim ben alayda değil gercek bu 🤗 dünyanın kanunu bu bir insan ölürken biri dogar kuranı kerimde ap acık yazar 🤗

Anlamak istedin gibi anla sorun yok kötü bir yazı göremedim ben alayda değil gercek bu 🤗 dünyanın kanunu bu bir insan ölürken biri dogar kuranı kerimde ap acık yazar 🤗
Ama bu hassas bir konu şaka malzemesi yapmasaydınız iyiydi. Allah hayırlı zamanda hayırlı çocuk versin hepimize.

Siz böyle bir şaka yapmadınız da ben yanlış anladım öyle mi? O kadar safsınız ki(!) yeriniz doldurulamaz.

Kızlar ya benimde adetime 3 gün var pembe damla kan geldi bir dahada hiç kan yok, hastaneye de gidemiyoruz. elimde erken gebelik testi vardı o da negatif çıktı :( :( Yaşayan var mı daha önce,neden böyle olmuş olabilir ?

Canım yazına denk geldim bendede adetime 9 gün kala 3 gün süren bı kanama oldu çokta değildi adet gibi ama kan vardı sonra kesildi ardından kasık batması iştah artışı göğüs ağrısı başladı yedi gün oldu kesileli bugün test yaptım negatif çıktı ama belirtilerim var ilk defa böle bişey yaşadım biraz bahseder misin senin nasıl oldu

Back