- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Görsel kaldırılmışResimli oldugunu başlığa belirtirseniz iyi olur, istemezdim görmeyi ama görmüş bulundum.
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması pıhtılı olmaz, kırmızı olmaz. Pembe veya kahverengi olur deniyor. Sizinki pek uymuyor. Hem test yapın çıkar artık varsa.
Canım bu yerleşme kanaması değil. Adet habercisi. Ayrıca daha önce ki adetlerinde bu şekilde pıhtı görmediysen idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Sancın normalden fazla olursa mutlaka bi doktora git çünkü idrar yolu enfeksiyonu bi kere yakalanırsan birdaha bırakmıyo peşini ve hamile kalmayıda ciddi anlamda
Şikayet edilmiştir. Yani hoş değildi zaten direkt paylaşmanız. Tarif etseniz de anlarlar.Görsel kaldırılmış
Merhaba benimde cuma günü regl olmam gerekli ama bugün yani 2 gün kala pembe kan geliyor çok açık peçeteye silince geliyor camasirima bulaşmamış yerleşme olabilir mi acaba ?Resimli oldugunu başlığa belirtirseniz iyi olur, istemezdim görmeyi ama görmüş bulundum.
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması pıhtılı olmaz, kırmızı olmaz. Pembe veya kahverengi olur deniyor. Sizinki pek uymuyor. Hem test yapın çıkar artık varsa.
Bilemiyorum adet başlıyor da olabilir. Test yapın varsa silik de olsa cıkar artık.Merhaba benimde cuma günü regl olmam gerekli ama bugün yani 2 gün kala pembe kan geliyor çok açık peçeteye silince geliyor camasirima bulaşmamış yerleşme olabilir mi acaba ?
Sanki regl oluyorum gibi sanırım buay da olmadıBilemiyorum adet başlıyor da olabilir. Test yapın varsa silik de olsa cıkar artık.