- 20 Kasım 2020
- 6
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Hayirlisii
Lekelenme den 2 yada 3 gün sonra yaparsanız çıka
Çıkmama ihtimali varmı acaba çünkü adet gününden iki gün önce kahverengi leke geldi bitti. Tekrar adet olmadım 16 günüm geciyo ama testlerim negatif çıkıyorLekelenme den 2 yada 3 gün sonra yaparsanız çıkar cnm
Bekleyelim bakalım teşekkür ederim yinede adet gününden 2 gün önce kahverengi leke geldi sadece. Tekrar adet olmayınca umutlanmistimYerleşme kanaması embriyo yerleşmesi ile olur. Dolayısı ile gebe kalınmadan gelmez kanama, negatife güvenin derim ya da iki gün sonra yenileyin
Ara lekelenme iyi bi şey değil doktora görün derim kistler de yapabiliyorBekleyelim bakalım teşekkür ederim yinede adet gününden 2 gün önce kahverengi leke geldi sadece. Tekrar adet olmayınca umutlanmistim
Gebelik olsa idi çıkardı bukadar gecikmeye bi doktora gidinÇıkmama ihtimali varmı acaba çünkü adet gününden iki gün önce kahverengi leke geldi bitti. Tekrar adet olmadım 16 günüm geciyo ama testlerim negatif çıkıyor
Durumunuz nedir ?Merhaba arkadaşlar ben 35 günde bı adet oluyorum son adet tarihim 30 Eylül. 4 Kasım'da adet olmam gerekiyordu 2 Kasım'da kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım sabahda az bişey leke geldi bitti adet olmadım. 16 gündür adetim gecikiyor ama idrar testlerim negatif çıkıyor benim gibi bu durumu yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim