Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması regl kanamasina yakın derecede fazla olan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SlskC

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
9
2
33
Olması gerekenden 4 gün önce geldi ve... Lekelenmeyle 6 ile 7 gün süren adet döngüm 2.buçuk gün sürüp 1 gün sonrada koyu kahverengiyle bitti böyle bir yerleşme kanaması söz konusu olabilir mi başından boyle bir olay geçen kimse var mı böyle bir adet döngüsü mümkünmü??? Benim ki hep standart değişmez ve süre de hep aynı uzunlukta olur böyle birsey başıma ilk defa geldi ovulasyon günü de sanırım korunmasız ilişkimiz oldu lutfen böyle bir tecrübesi olan başından geçen olayı bilen varsa yardımcı olsun ve test için ne zaman gitmeliyim yaklaşık 3 hafta olacak iliskiden sonra

Resim atmak yasak canım Bilgin olsun. Kaldır resmi yoksa çok laf edicekler. Bu arada adet bu böyle olmaz lekelenme

Resim atmak yasak canım Bilgin olsun. Kaldır resmi yoksa çok laf edicekler. Bu arada adet bu böyle olmaz lekelenme
Kaldırdım teşekkür ederim ama çok fazla değişiklik oldu 6.7 gün süren ve çok fazla olan kanamam 2.bucuk gün sürdü normal olması gereken regl sancım hiç olmadı yalnızca göğüs ve kasık ağrım oldu
Herkesin ki farklı olur denildiği için test süresine de hala var bekliyorum ama bir de bana sor nasıl beklediğimi 😐

Kaldırdım teşekkür ederim ama çok fazla değişiklik oldu 6.7 gün süren ve çok fazla olan kanamam 2.bucuk gün sürdü normal olması gereken regl sancım hiç olmadı yalnızca göğüs ve kasık ağrım oldu
Herkesin ki farklı olur denildiği için test süresine de hala var bekliyorum ama bir de bana sor nasıl beklediğimi 😐
Anlıyorum seni canım evet zor bi süreç Allah yardımcın olsun benimde çok uzun sürerdi adetlerim ama geçen ay 3 gün sürdü benimde mevsim değişikliği olabilir

X