Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan sonra ki 13. Gunum olsa simdiye kadar olurdu sanirim. Kasık agrisi bel agrisi regl agrisi var regl mi yoksa gebelik mi bilemedim bakalimson zamanlarda cok kişide oluyor galiba. bende de vardı hatta sonradan da devam etti. ama kanamanın olması ya da olmamasına çok takılma sadece ilk 3 ay hep riskli oldugu için dikkat etmek zorundayız
olmak zorunda değil zaten merak etme. olunca insan daha cok panikliyor. hamilelik belirtileriyle regl nerdeyse aynı tek çözüm beklemek :)Yumurtlamadan sonra ki 13. Gunum olsa simdiye kadar olurdu sanirim. Kasık agrisi bel agrisi regl agrisi var regl mi yoksa gebelik mi bilemedim bakalim
En zoru bu işte :)olmak zorunda değil zaten merak etme. olunca insan daha cok panikliyor. hamilelik belirtileriyle regl nerdeyse aynı tek çözüm beklemek :)
Öylemiii hayirlisiyla bekleyecegiz mecbur 4 gun sonra test yapicam bakalimHayır bende olmamıştı
Bende olmadıKizlar merhaba yumurtlamadan sonra ki test gunumu sabirsizlikla bekliyorum. Yerlesme kanamasi mutlaka her gebe olanda olur mu? Yoksa hic yerlesme kanamasi lekelenme vs. Olmadan da gebe kalan oldu mu?
olmasın bence ben cok paniklemiştim çok kişi var böyle yaşayınca korkuyor insan. olmayanlar da yazmış bayağı zaten :)Öylemiii hayirlisiyla bekleyecegiz mecbur 4 gun sonra test yapicam bakalim
Evet sevindim acikcasi bir yandan cok umutluyum bu ay bir yandan da olmayacak herhalde diyorum degisik duygular icerisindeyimolmasın bence ben cok paniklemiştim çok kişi var böyle yaşayınca korkuyor insan. olmayanlar da yazmış bayağı zaten :)
ben 6 aydır evliyim 5 ay çok kafaya taktım hep bebek hayaliyle duruyordum. bu ay istememiştim covid olmuştum cunkü Rabbim o zaman nasip etti. Biz isteyince değil Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. Heyecan yap tabi ama cok isteyince olmuyo bu işler onu anladım..Evet sevindim acikcasi bir yandan cok umutluyum bu ay bir yandan da olmayacak herhalde diyorum degisik duygular icerisindeyim
Hiç lekelenmem ve kanamam olmadı.. bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.Kizlar merhaba yumurtlamadan sonra ki test gunumu sabirsizlikla bekliyorum. Yerlesme kanamasi mutlaka her gebe olanda olur mu? Yoksa hic yerlesme kanamasi lekelenme vs. Olmadan da gebe kalan oldu mu?
3 yillik evliyim 2 senedir istiyorum pcos var bide daha once tedavide gordum beklesigim sure uzadikca sabirda kisaliyor malesefben 6 aydır evliyim 5 ay çok kafaya taktım hep bebek hayaliyle duruyordum. bu ay istemiştim covid olmuştum cunkü Rabbim o zaman nasip etti. Biz isteyince değil Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. Heyecan yap tabi ama cok isteyince olmuyo bu işler onu anladım..
MuhtemelenHiç lekelenmem ve kanamam olmadı.. bu kişiden kişiye değişiyor sanırım.
benim eltim de aynı durumda inşallah rabbim kalbine göre verir. soğan kürü denedin mi hiç kistleri eritmek için yararını gören cok insan var ama hamilelik şüphesi varken önerilmiyor kalmadan önce kistler eritmek için kullanıyorlar3 yillik evliyim 2 senedir istiyorum pcos var bide daha once tedavide gordum beklesigim sure uzadikca sabirda kisaliyor malesef
Bende olmadı canım. Bulanti, düşük tansiyon, halsizlik, kasık ağrısı olduKizlar merhaba yumurtlamadan sonra ki test gunumu sabirsizlikla bekliyorum. Yerlesme kanamasi mutlaka her gebe olanda olur mu? Yoksa hic yerlesme kanamasi lekelenme vs. Olmadan da gebe kalan oldu mu?
Kizlar merhaba yumurtlamadan sonra ki test gunumu sabirsizlikla bekliyorum. Yerlesme kanamasi mutlaka her gebe olanda olur mu? Yoksa hic yerlesme kanamasi lekelenme vs. Olmadan da gebe kalan oldu mu?
ben 6 aydır evliyim 5 ay çok kafaya taktım hep bebek hayaliyle duruyordum. bu ay istememiştim covid olmuştum cunkü Rabbim o zaman nasip etti. Biz isteyince değil Allah ne zaman isterse o zaman oluyor. Heyecan yap tabi ama cok isteyince olmuyo bu işler onu anladım..
Keske bende unutabilsemKatılıyorum bekleyince olmuyor ben hususen n test yapmadim adet günüm 10 gün geçince yaptım hayal kırıklığı olsun istemedim önceden kac kere yapmıştım negatif çıkınca üzülüyor insan. Bir de yoğunluğa gelince unutmuşum. Böylelikle 6. haftada öğrenmiş oldum. Ağrıların bulantılarin ondan olduğunu o zaman anladım.