- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Adetimden farklı bi kanamam var açık kırmızı çok az kesik kesik. Adet agrısı da yok. Test yaptırdım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olurken kanda pozitif çıkar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimden farklı bi kanamam var açık kırmızı çok az kesik kesik. Adet agrısı da yok. Test yaptırdım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olurken kanda pozitif çıkar mı
Yerleşme kanaması olduğunda çıkmama ihtimali çok yüksek bu konuyu ben araştırdım bikeresinde ve yerleşme kanamasından 4 gün filan sonra kanda bir hafta sonra idrar testinde çıkıyormuş.. bazen yerleşme kanaması olmaz da gebelikten kaynaklanan bir kanama da olabilir ilk aylarda normaldir size tavsiyem biraz bekleyip öyle test yaptırmanızAdetimden farklı bi kanamam var açık kırmızı çok az kesik kesik. Adet agrısı da yok. Test yaptırdım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olurken kanda pozitif çıkar mı
Sordum doktora yerleşme kanaması ise çıkar mıydı dedim çıkardı dedi. Ama kesildi kanamam dün çok az ve açık renkli geldi 3-4 kez başka gelmedi. Kanda 0.1 çıktı olsa çıkardı diyorYerleşme kanaması olduğunda çıkmama ihtimali çok yüksek bu konuyu ben araştırdım bikeresinde ve yerleşme kanamasından 4 gün filan sonra kanda bir hafta sonra idrar testinde çıkıyormuş.. bazen yerleşme kanaması olmaz da gebelikten kaynaklanan bir kanama da olabilir ilk aylarda normaldir size tavsiyem biraz bekleyip öyle test yaptırmanız
Adet oldum ilk kez böyle oldu yerleşme gibiydi tam nasipVallahi kimiside çıkmaz diyor elbette umutlandirmakta istemem ama yani burda çok duyduk gebe iken kanda hemen cikmayani adet olmazsan bir kez daha test yap evde
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye dua edelim..Adet oldum ilk kez böyle oldu yerleşme gibiydi tam nasip
Aynen hayırlısı ne zamansa artıkHayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye dua edelim..
Hayırlısı İnshaAllah birdahaki aya gebe olursun üzme kendini ve sana tavsiyem erkenden test yapmaAdet oldum ilk kez böyle oldu yerleşme gibiydi tam nasip
Bikaç belirti olunca bi de yumurtlama döneminde ilişki olunca oldu sandım kesin gibi geldi yapmam artık şok oluyo insan sonraHayırlısı İnshaAllah birdahaki aya gebe olursun üzme kendini ve sana tavsiyem erkenden test yapma
Yerleşme kanamasiymiymis yaşadığınız? Ayrıca adet gününüzden kaç gün önce yasadinixAdetimden farklı bi kanamam var açık kırmızı çok az kesik kesik. Adet agrısı da yok. Test yaptırdım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olurken kanda pozitif çıkar mı
Bu ay hamileyim ama yerleşme kanamam olmadı hiç. Herkeste olmuyormuşYerleşme kanamasiymiymis yaşadığınız? Ayrıca adet gününüzden kaç gün önce yasadinix
Yerleşmeden bikaç gün sonra çıkar benceMerhaba kızlar size birşey sorabilirmiyim ben aşılama yaptırdım 25 kasımda dün güzdüz kahverengimsi peçeteye silince geldi 2 kere birdaha hiç gelmedi ağrım falanda yok bugun test yaptırdım negatif çıktı acaba dünkü leke yerleşme kanamasımıdır öyle olsa kanda yinede hamile olduğum çıkmazmıydı?
Yarın adet günüm eğer olmazsam pazartesi test yaptırayım dimi o zamanda negatif çıkarsa kesin hamile değilimdir ozamanYerleşmeden bikaç gün sonra çıkar bence
Aynen çıkar bence pazartesi kan verin bence çıkar kesin 15 gün olmuş neredeyse çünküYarın adet günüm eğer olmazsam pazartesi test yaptırayım dimi o zamanda negatif çıkarsa kesin hamile değilimdir ozaman
Bugun aşılama yaptıralı 15 gün oldu ve kanda negatif çıktıAynen çıkar bence pazartesi kan verin bence çıkar kesin 15 gün olmuş neredeyse çünkü
Bilemedim ki adet olmazsanız tekrarlayın inşallah olmuşturBugun aşılama yaptıralı 15 gün oldu ve kanda negatif çıktı
İnşallah olmazsa 2. Aşılama artıkBilemedim ki adet olmazsanız tekrarlayın inşallah olmuştur
Negatif çıkan kan testi mi yoksa kaset test miİnşallah olmazsa 2. Aşılama artık