• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilirmi ?

Scarlatina34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
7
0
1
29
Geçen ay reglim bittı 3 4 gün sonra kahverengi bi akıntı geldi açıkçası regl den dolayıdır dedim bisi yapmadım.şimdi reglime 5 gün kaldı 2 gün önce 2 damla pembe açık kirmizimsi kan geldi erken olcam herhlde diye şaşırdım ama olmadım da regl belirtiside yok.yerleşme kanaması yaşayıp test nezamn yaptınız anladınız bebisi

Canim test yap desem bile belli olmaya bilir Ağrın falan varsa test yap ama adetin biraz geçmesini bekle .bendede aynı sorun var bugün adet günün ama pembe bir akıntı vardı araştırıyorum kafam karışıyor yarın 2 güm olucak gelmezse bende bir test yapıcam

Senin adet zamanın tam gelmiş bence yap cikabilir.bende bikac gün beklicem sonra negatif görüp üzülüyorum.. araştırdım genelde hamile haberi almışlar ama korkuyorum umut etmeye bilemedim

Aslında net bir durumu yok pembe lekelerin.%50 ihtimal içeriyor.yarın nasip olursa yapacağım test.evet bende çok negatif gördüm ama allah hayırlısı ni versin herkese.

Aynen bencede bel ağrısı ve gece özellikle ilaç içecek hale geliyorm birde sık idrara çıkmaya başladım gece bile 2 kez kalkıyorum hakkımızda hayırlısı test yaparsan sonucu paylasirmisin bn haftasonu yapicam sanırım ama nasıl sabretcem bilmiyorum ilk kez böyle 2 damla pembe kan geldi bakalim

Aynen bencede bel ağrısı ve gece özellikle ilaç içecek hale geliyorm birde sık idrara çıkmaya başladım gece bile 2 kez kalkıyorum hakkımızda hayırlısı test yaparsan sonucu paylasirmisin bn haftasonu yapicam sanırım ama nasıl sabretcem bilmiyorum ilk kez böyle 2 damla pembe kan geldi bakalim
.
Sabah test yaptım bişey çıkmadı ama belim cok fena ağrım var bugünde acık kahverengi bişeyler geldi bekliyorum sen test yaparsan yaz

Merhaba arkadaslar Araniza yeni katildim. Adetim geceli 5 gun oldu Bn cuma gunu test yaptirdim sonuc negatif. adetim geleck die bekledim ama sali gunu sadece biraz acikkahverengi akinti geldi devami gelmedi acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi ?

Merhaba arkadaslar Araniza yeni katildim. Adetim geceli 5 gun oldu Bn cuma gunu test yaptirdim sonuc negatif. adetim geleck die bekledim ama sali gunu sadece biraz acikkahverengi akinti geldi devami gelmedi acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi ?

Geç yumurtlamaniz olduysa evet olabilir. Bir kere daha test yapin negatif cikarsa bir doktora gorunun ama kan yaparsaniz daha iyi olur. Kesindir en azindan

Back