Arkadaslar merhaba,
Adetime 10 gün kala kanamam oldu daha dogrusu pembe renkte dün aksam ve bu sabah az geldi su anda bisey yok. Bu ay çakşir kökü ve keciboynuzundan bir macun yaptik onun faydasini görenler cok olmuş acaba hamile olabilirmiyim yada bu kadar erken belirti veren varsa yardimci olabilirmi lütfenn
Seninki nasil oldu canım?bendede aynı durum var beklemedeyim
Seninki nasil oldu canım?
Ayni durumdayiz ilk defa oldum bende boyle [emoji20]biri bize yardimci olsunnn[emoji120]yumurtlamadan yaklaşık 8 gün sonra yani dün wc de sadece peçete leke oldu 1 damla kadar oda pembe kırmızı değil.sonra akşam yine oldu busefer kahverengi.bugünde yine wc de olmadı ama peçeteye sildiğimde pembe leke vardı.adetime daha 1 hafta var adet belirtilerim bile başlamadı daha.ilkdefa oldu böyle bişey
inşaallah tecrübesi olan biri vardırAyni durumdayiz ilk defa oldum bende boyle [emoji20]biri bize yardimci olsunnn[emoji120]
Cok gecmia olsun Allah tekrar nasip eder insallah umudumuzu kaybetmeyelim[emoji5]Benim adetime üç gün kala kahverengi lekelenmem oldu ve iki gün sürdü adet tarihimde idrar testi yaptım negatif çıktı üç gün sonra yaptığım ikinci çizgiyi silik gördüm. Yani kanamadan sonra biraz zaman alıo testte çıkması. Öğrendikten ili gün sonra da kanamam oldu ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim😢 umarım hamilesinizdir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence olabilirsin.adete 10 gün kala yerleşme kanaması olur.adete 3 gün kala ise adettir.umudunu yitirmeArkadaslar merhaba,
Adetime 10 gün kala kanamam oldu daha dogrusu pembe renkte dün aksam ve bu sabah az geldi su anda bisey yok. Bu ay çakşir kökü ve keciboynuzundan bir macun yaptik onun faydasini görenler cok olmuş acaba hamile olabilirmiyim yada bu kadar erken belirti veren varsa yardimci olabilirmi lütfenn
Arkadaslar merhaba,
Canim meraba aynı durum bendede oldu daha 11gun varken peceteye pembe geldi sonra kahverengiye döndü. Azar azar geldi hep iki gundur doktordayim bende acaba hamilemiyim yerlesme kanamasimi diye ultrasonla baktı sag yumurtaligimda kan birikmis rahimde miyomun var dedi ilac verdi 10 gun iliski yasakladi gonderdi ama icimde hala bi umut ilaclarimi kullansammi diye dusunuyorum adet tarihim gecerse biraz daha bekleyim diyorum....Arkadaslar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?