• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasi olabilirmi???

elif1001

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
38
3
18
Bolu
Arkadaslar merhaba,
Adetime 10 gün kala kanamam oldu daha dogrusu pembe renkte dün aksam ve bu sabah az geldi su anda bisey yok. Bu ay çakşir kökü ve keciboynuzundan bir macun yaptik onun faydasini görenler cok olmuş acaba hamile olabilirmiyim yada bu kadar erken belirti veren varsa yardimci olabilirmi lütfenn:(

Erken belirti vermez cnm daha 10 gün var diyorsun bekle biraz daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba,
Adetime 10 gün kala kanamam oldu daha dogrusu pembe renkte dün aksam ve bu sabah az geldi su anda bisey yok. Bu ay çakşir kökü ve keciboynuzundan bir macun yaptik onun faydasini görenler cok olmuş acaba hamile olabilirmiyim yada bu kadar erken belirti veren varsa yardimci olabilirmi lütfenn:(

bendede aynı durum var beklemedeyim

Seninki nasil oldu canım?

yumurtlamadan yaklaşık 8 gün sonra yani dün wc de sadece peçete leke oldu 1 damla kadar oda pembe kırmızı değil.sonra akşam yine oldu busefer kahverengi.bugünde yine wc de olmadı ama peçeteye sildiğimde pembe leke vardı.adetime daha 1 hafta var adet belirtilerim bile başlamadı daha.ilkdefa oldu böyle bişey

yumurtlamadan yaklaşık 8 gün sonra yani dün wc de sadece peçete leke oldu 1 damla kadar oda pembe kırmızı değil.sonra akşam yine oldu busefer kahverengi.bugünde yine wc de olmadı ama peçeteye sildiğimde pembe leke vardı.adetime daha 1 hafta var adet belirtilerim bile başlamadı daha.ilkdefa oldu böyle bişey
Ayni durumdayiz ilk defa oldum bende boyle [emoji20]biri bize yardimci olsunnn[emoji120]

Benim adetime üç gün kala kahverengi lekelenmem oldu ve iki gün sürdü adet tarihimde idrar testi yaptım negatif çıktı üç gün sonra yaptığım ikinci çizgiyi silik gördüm. Yani kanamadan sonra biraz zaman alıo testte çıkması. Öğrendikten ili gün sonra da kanamam oldu ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim😢 umarım hamilesinizdir.

Benim adetime üç gün kala kahverengi lekelenmem oldu ve iki gün sürdü adet tarihimde idrar testi yaptım negatif çıktı üç gün sonra yaptığım ikinci çizgiyi silik gördüm. Yani kanamadan sonra biraz zaman alıo testte çıkması. Öğrendikten ili gün sonra da kanamam oldu ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim😢 umarım hamilesinizdir.

Cok gecmia olsun Allah tekrar nasip eder insallah umudumuzu kaybetmeyelim[emoji5]

Arkadaslar merhaba,
bence olabilirsin.adete 10 gün kala yerleşme kanaması olur.adete 3 gün kala ise adettir.umudunu yitirme

Arkadaslar merhaba,

sat 11 temmuz yumurtlama testim 27 temmuzda iki koyu cizgiydi.. benimde adetime 10 gün kala pembe akıntım oldu bir gün aradan sonrada bir iki damla koyu bir kanam oldu. hemen kan testi yaptım ama negatif cıktı.. bugün adet günüm olmadım. cuma gününe kadar olmazsam tekrar kan testi yapmayı düşünüyorum.. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ama adet günün geçmeden yaptırma benim gibi :( insanın morali bozluıyor

Arkadaslar merhaba,
Canim meraba aynı durum bendede oldu daha 11gun varken peceteye pembe geldi sonra kahverengiye döndü. Azar azar geldi hep iki gundur doktordayim bende acaba hamilemiyim yerlesme kanamasimi diye ultrasonla baktı sag yumurtaligimda kan birikmis rahimde miyomun var dedi ilac verdi 10 gun iliski yasakladi gonderdi ama icimde hala bi umut ilaclarimi kullansammi diye dusunuyorum adet tarihim gecerse biraz daha bekleyim diyorum....

2 ay önce bir arkadaşımın da ara ara kahverengi lekeleri olmuş reglden önce, sonuç pozitif çıktı sonrasında.
Belki sizinki de kahverengi değil kırmızıdır, herkesinki farklı olabilir.
Lütfen ilaç filan kullanmayın, eğer bebek var ise ilk haftalar doğru gelişim için çok kritik. İhtimal bile var ise, beslenmenize bile dikkat edin isterseniz. Rabbim hayırlısını nasip edecektir inşallah.

Ya bu yerlerme kanaması kafama cok takılıyo kızlar ne zaman tuvalete gitsem acaba grldi mi diye bakıyorum yani mutlaka olurmu bebiş yerleşirken olmayan varmı aranızda

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Back