Yerleşme kanaması olabilirmi?

bilemedimkine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
63
19
36
Merhaba hanımlar normal adetim 7 gün sürerdi yoğun kanama ve son 2 gün kahverengi lekelenme ama bu sefer 4 gün önceden ve 4 gün bir kanamam oldu ama lekelenme kahverengi yada siyah hiç olmadı öyle bitti başına böyle birşey gelen varmı acaba paylaşabilir mi

Merhaba hanımlar normal adetim 7 gün sürerdi yoğun kanama ve son 2 gün kahverengi lekelenme ama bu sefer 4 gün önceden ve 4 gün bir kanamam oldu ama lekelenme kahverengi yada siyah hiç olmadı öyle bitti başına böyle birşey gelen varmı acaba paylaşabilir mi
Kahve siyah olmadı kormızı mı oldu yanı normal kanama seklınde?

Normal seyrinde kanama olup sadece son günlerdeki lekelenmenin olmaması pek bir anlam ifade etmez. Yerleşme kanaması 4 gün boyu ped kullanmayı gerektirecek yoğun kırmızı bir kanama değildir. Dilerseniz gebelik testi de yapıp bakın ama ben ihtimal vermiyorum pek.

X