How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yerleşme kanaması olabilir mi ?

zencefiltarcin

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
1.208
2.404
333
arkadaşlar slm.. yerleşme kanaması nasıl olur , renk ve miktar bilgisi olan varsa yardım lütfen.. dün aksam az bir miktar pembe baslayıp bu sabah kahverengine döndü ve aralıklı olarak bugün devam etti..adetime 4 gün var dün gece de sol kasıgımda inanılmaz bir ağrı batma oldu uyuyamadım saatlerce..yerlesme mi yoksa adet baslangıcı mı bilemedim, tecrübesi olanlar, hadi icimi rahatlatacak biseyler söyleyin, hamile olabilir miyim??

ama sen böle yaparsan psikolojini bozarsan hamile kalma olasılıgın düşer rahat bırak kendını düşünnme allahım inşallah hamilesindir mutlulugunu paylaşırız dua edicem senin için

ama sen böle yaparsan psikolojini bozarsan hamile kalma olasılıgın düşer rahat bırak kendını düşünnme allahım inşallah hamilesindir mutlulugunu paylaşırız dua edicem senin için

cok sağol canım, desteğin ve iyi dileklerin icin cok tesekkür ederm..sabahı nasıl beklicem bilmiyorum hemen test yapıcam sonucu paylasırım, hayırlısı olur insallah

ipek cim senin icin hayırlısını dilerim benim umutlarım kasım a kaldı :(

bu sabah test yaptım negatif , öğleye dogru da beklenen oldu.. daha önce hic böyle olmamıstı , sogan kürünün etkisidir belki de , bilemiyorum ..

senden mutlu haberler alırız insallah..

ben de senınle aynı durumdayım delısın dun bıraz pembe kırmızı renkte bır akıntı bugun de kahve sen ne yapacaksın
Ayni durum bendede var canm reglim 6 gun gecikti aksam uzeri fark ettim biraz acik renk biraz kahve seklinde drvam ediyo smdilik reglimi oldum yerkesmemi anlam veremedim

Back