Yerleşme kanaması olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sehu03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sehu03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
275
52
18
23
Kızlar Merhabalar pkos hastasıyım ben bu ay doktora kontrolüne gittiğimde 11 milimlik bir Yumurtam vardı 10 gün sonra gel demişti gittiğimde yumurtamı çatladığını söyledi sonra kan testi işte kanda çıkar diye ama kanda negatifti Dün gitmiştim doktora bugün çok hafif bir pedi doldurmayacak kadar bile değil hafif bir Kanamam var açık kahve gibi biraz biraz da kırmızı demeyeyim ama kahveye kaçan koyulukta bir kırmızı diyebilirim Kanamam var Normalde Yumurtam şu an aşağı yukarı 8 gündür falan çatlamış Normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor erken olmuyor diye biliyorum yerleşme kanaması olabilir mi ya da çok fazla stres ettiğim için erken mi söküldü Bununla birlikte hafif göğüs hassasiyeti regl ağrısı değil ama ondan hafif kasıkta kramplarım var fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Bel kasık ağrıları göğüs ağrıları gebelik belirtileri ama kanama fazlamı yerleşme kanaması kahve yada pembe olup az gelmesi gerekiyor

Bel kasık ağrıları göğüs ağrıları gebelik belirtileri ama kanama fazlamı yerleşme kanaması kahve yada pembe olup az gelmesi gerekiyor
Yani sabahtan beri 5 6 damla geldi birde peçeteye geliyor ama renki biraz bordo ve acik kirmizi gibi

Yani sabahtan beri 5 6 damla geldi birde peçeteye geliyor ama renki biraz bordo ve acik kirmizi gibi
Kimyasal geçiriyor olabilirsin çok yorma kendini uzan artış olursa hemen acile git canım progestan başlarlar belki

Yani canım şuan için yumurta çatlamışsa ondan kaynaklı bir kanama olmuş olabilir yerleşiyor rahime tutunuyor ondan kaynaklı olabilir yada enfeksiyon geçiriyosun ama bana sorarsan bir kan testi ver ona göre adım at çünkü 8 günü geçmiş az bir süre ama kan için yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…