• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
1
0
1
24
Merhaba arkadaşlar. Kafamı çok meşgul eden bir konu bu. Normalde 35-40 günlük bir regl dongum ve düzenli bir şekilde ilerliyor, sorun olarak da sadece küçük kistlerim var ve korunmayı, korunma haplarını da temmuz ayında bıraktık. Eylül de doktora gittigimde de doktor küçük kistler olduğunu ama ilaç dahi gerekmediğini bir sorun olmadığını, 6 ay içerisinde tak diye hamile kalabilirsin tarzında bir şey söyledi o vakit eşim yurtdışında olduğu için Kasım ayında bir araya geldik ve o zamandan beri de ilişkimiz devam ediyor. Bu ayın 24nde regl olmam gerekirken ayın 12 sinde akşam çok koyu katı bir akıntı gördüm ardından ped takmaya başladım ama böyle çok çok az kan ile beraber çok koyu bir şey geliyor, mesela gece tertemiz az önce çok az daha geldi. Yumurtlamamda ayın 1nde başlamıştı böyle olunca başta yerleşme kanaması mi diye düşündüm fakat 3.gun bugün ve hala geliyor bu sebeple kafam çok karıştı. Ne olabilir bu? Bir akla çok ihtiyacım var Türkiye de değilim biraz da korkuyorum açıkçası.

Back