Yerleşme kanaması olabilir mi?

Sukha

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
3
0
29
Kızlar merhaba, bu ay ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip ederek gün aşırı birliktelik yaşadım regl olmam gereken günden 1 gün önce regl oldum zannettim ama 3 gün süren ve sadece peçeteye gelen kahverengi böyle çamur gibi akıntılar yaşadım. İlk gün pembe ve kahverengi karışık sonrası sadece koyu kahveydi. Öyle olunca lekenin geldiği 2. Günde test yaptım negatifti. Sizce bu yerleşme kanaması mıdır?

Kızlar merhaba, bu ay ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip ederek gün aşırı birliktelik yaşadım regl olmam gereken günden 1 gün önce regl oldum zannettim ama 3 gün süren ve sadece peçeteye gelen kahverengi böyle çamur gibi akıntılar yaşadım. İlk gün pembe ve kahverengi karışık sonrası sadece koyu kahveydi. Öyle olunca lekenin geldiği 2. Günde test yaptım negatifti. Sizce bu yerleşme kanaması mıdır?
Bende şuan da aynı şeyi yaşıyorum tekrar test yaptın mı ne durumdasin

Bir kaç gün sonra tekrar yaptım negatifti. Ama hala kasıklarımda batmalar vs var. Regl oldum diyebileceğim bir kanamada hala olmadı. Siz ne durumdasınız?

Bir kaç gün sonra tekrar yaptım negatifti. Ama hala kasıklarımda batmalar vs var. Regl oldum diyebileceğim bir kanamada hala olmadı. Siz ne durumdasınız?
Selam.adetime.iki gün var dünden beri hafif lekelenme var test yaptım negatif çıktı acaba pozitif olur mu

Merhaba kızlar, adetin beşinci gününde eşimle korunmasız ilişki yaşadım. 13 saat sonra ertes72 kullandım. İlişkiden 8 gün sonra (yani bugün) kanamam oldu. Peçete sildikçe gelen ve su gibi. Aşırı kasık ve bel ağrım var. Bir sonraki reglima 15-16 gün var.. ne yapıcam?:) help me bacılar

Sonuç nedir

X