Merhaba evet yerleşme kanaması bir belirtidir fakat onunla birlikte eşlik eden hiçbir belirtiniz yok muAyın 26 ve 27 sinde yumurtlama gördüm Ovulasyon testinde
Sonra tuhaf bi akıntı değilde böyle ıslaklık oldu o günden bugüne
Az önce tuhaf bi akıntım olmuş peçeteye kılcal damar gibi kan geldi nedir bu
Hiç bişeyim yoktu belim biraz ağrıyo
Adet tarihim 8 haziran
Belirti olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Sol kasık ağrım var ama şiddetli değilMerhaba evet yerleşme kanaması bir belirtidir fakat onunla birlikte eşlik eden hiçbir belirtiniz yok mu
Yerleşme kanaması mı onuda bilmiyorum kiMerhaba evet yerleşme kanaması bir belirtidir fakat onunla birlikte eşlik eden hiçbir belirtiniz yok mu
O tam kanama gibi olmuyor zaten kişiden kişiye de değişir adet kalıntınız da olmuş olabilirYerleşme kanaması mı onuda bilmiyorum ki
Çünkü kanama gibi de değildi
Öyle mi diyosunuzO tam kanama gibi olmuyor zaten kişiden kişiye de değişir adet kalıntınız da olmuş olabilir
Çok iyi anlıyorum sizi 5 aydır ben de bebek istiyorum ama daha gelmedi. Vardır rabbimin bir bildiği diyorum ve bekliyorum insallah hamilesinizdirÖyle mi diyosunuz
Çok istediğim için biraz taktım sanırım hayırlısı olsun
Bide buğun rüya gördüm doktor 3 aylık diyodu çok güzel hissettim
İnşallahÇok iyi anlıyorum sizi 5 aydır ben de bebek istiyorum ama daha gelmedi. Vardır rabbimin bir bildiği diyorum ve bekliyorum insallah hamilesinizdir
Merhabalar merak ettim sonucu ne oldu ? Adet oldunuz mu? Yoksa yerleşme kanamasi mıymış.? Benim de benzer bir durum var da..Ayın 26 ve 27 sinde yumurtlama gördüm Ovulasyon testinde
Sonra tuhaf bi akıntı değilde böyle ıslaklık oldu o günden bugüne
Az önce tuhaf bi akıntım olmuş peçeteye kılcal damar gibi kan geldi nedir bu
Hiç bişeyim yoktu belim biraz ağrıyo
Adet tarihim 8 haziran
Belirti olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Evet 3 gün geciktikten sonra malesef oldumMerhabalar merak ettim sonucu ne oldu ? Adet oldunuz mu? Yoksa yerleşme kanamasi mıymış.? Benim de benzer bir durum var da..
Nasip yaa. Olsun umarım bir dahakine tutar. Benim de lekelenme erken oldu da. Bir şüpheye girdim. O yüzden sormak istedim. Nasip bakalım.Evet 3 gün geciktikten sonra malesef oldum
Belki sizde vardırNasip yaa. Olsun umarım bir dahakine tutar. Benim de lekelenme erken oldu da. Bir şüpheye girdim. O yüzden sormak istedim. Nasip bakalım.
Olursa unutmazsam yazcam inşallahBelki sizde vardır
Hayırlısı olsun