Yerleşme kanaması olabilir mi?

Bebeksz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
27
3
32
Kızlar merhaba, bende pkos var normalde adetim 30-33 günde geliyor. Bu hafta adet olmam gerekiyordu ve olmadım. Normalde reglden önce aşırı sinirli olurdum ama bu sinir hiç yok ve çok duygusalım. Baş dönmesi mide bulantısı var. Regl olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor gün içerisinde ve kahverengi akıntım var 4-5 gündür. Bugün su gibi geldi hatta kahverengi akıntım.Yerleşme kanaması olabilirmi? Test yaptım ama çıkmadı kan vermeyede korkuyorum. Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi akıntı olması normal mi acaba veya reglmi olucam. Tecrübeli olanlar yazabilir mi?

Merhaba,
Yerleşme kanaması olabilir tabi ki, eğer öyle ise testlerde hemen çıkmaz ancak bir kaç gün sonra çıkar. Gebelik varsa henusr erken olabilir. Bir kaç gün bekleyip testi tekrar edin yine negatif çıkarsa kan verin. Bazen idrar testlerinde gebelik çıkmıyor.

Çok teşekkürler cvbınız için, birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapacağım umarım yanılmam

Kızlar merhaba, bende pkos var normalde adetim 30-33 günde geliyor. Bu hafta adet olmam gerekiyordu ve olmadım. Normalde reglden önce aşırı sinirli olurdum ama bu sinir hiç yok ve çok duygusalım. Baş dönmesi mide bulantısı var. Regl olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor gün içerisinde ve kahverengi akıntım var 4-5 gündür. Bugün su gibi geldi hatta kahverengi akıntım.Yerleşme kanaması olabilirmi? Test yaptım ama çıkmadı kan vermeyede korkuyorum. Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi akıntı olması normal mi acaba veya reglmi olucam. Tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Merhaba sonucunun nedir test yaptınız mı

6haziran 8.5
8 Haziran 13.2
10 Haziran 24.9
12 haziran 72
19 haziran 444
25 haziran 818.9

Sizce normal mi doktor kese göremedim dedi ama

Merhaba malesef adet oldum, beta verdim ama negatif çıktı sanırım kendi kendime gelin güvey oldum. Bu ay 1 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi vurdum umarım tutar bu sefer

Merhaba,
Yerleşme kanaması olabilir tabi ki, eğer öyle ise testlerde hemen çıkmaz ancak bir kaç gün sonra çıkar. Gebelik varsa henusr erken olabilir. Bir kaç gün bekleyip testi tekrar edin yine negatif çıkarsa kan verin. Bazen idrar testlerinde gebelik çıkmıyor.
Su an 8 aylik hamileyim, 2.bebegim ikisi de yerlesme kanamasiyla kendisini gostermisti.

Yerlesme kanamasi sırasında yaptigim kaset testler hep pozitifti.

Ama bu arkadasin yaptigi kaset testler hatali olabilir elbet.

Pkos'ta yerlesme kanamasi benzeri kahverengi ve ara kanamalar olabiliyor diye biliyorum, bilgisi olan vardir illaki...

X