• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
486
126
33
24
Düşük yaptım adeti beklerken sulu bir şekilde kanamam oldu pembe renkli 2 gün oldu çok gelmiyor sadece peceteye geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi kasıklarım ağrıyor yada düşükten dolayimi böyle oldu bilmiyorum diğer dusuklerimde böyle olmamıştım yardımcı olursanız sevinirim 🙏😊

Düşük yaptım adeti beklerken sulu bir şekilde kanamam oldu pembe renkli 2 gün oldu çok gelmiyor sadece peceteye geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi kasıklarım ağrıyor yada düşükten dolayimi böyle oldu bilmiyorum diğer dusuklerimde böyle olmamıştım yardımcı olursanız sevinirim 🙏😊
Kimyasal gebelik mi yaşadın canım

Düşük sonrası kanama başlamış olabilir. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yeni yapmadım 1 ay olacak düşük yapalı ilk gün çok az iç çamaşırıma değdiğini gördüm ondan sonra sadece peceteye geliyor başkada yok ilk kez başıma geliyo bugün 3 gün olacak damla damla geliyor anlamadım hiç

Back