• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kkaramelekk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
17
4
1
35
Merhabalar. Polikistikoverliyim adetlerim düzensiz olur. 2 aydır letu ve çatlatma iğnesi ile tedavi görüyorum en son regl olduğumda ara verdim ama bu ay regl sonrası 22. Gün kahverengi akıntım ve bel, karın ağrılarım başladı. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme döneminde karın ve bel ağrısı olur mu?

Bende olmuştu karnimin altında ve belimde ağrı vardı

Merhabalar. Polikistikoverliyim adetlerim düzensiz olur. 2 aydır letu ve çatlatma iğnesi ile tedavi görüyorum en son regl olduğumda ara verdim ama bu ay regl sonrası 22. Gün kahverengi akıntım ve bel, karın ağrılarım başladı. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme döneminde karın ve bel ağrısı olur mu?
Merhaba cnm bendede var poliskitik over ama daha herangi bi tedaviye baslamadim doktorum gecen aydan dolayi regl olursan 3.gunu gel kan testi yapalim dedi kan tahlillerin sonucuna gore poliktik over oldugunu soyledi zaten ama ben daha yeni ogrendim bu olayi 2019 da hic bir tedavi olmadan hamilelik yasadim ama 23. Haftalikken erken dogun oldu bebegimi kayip ettim
Arada 4 5 ay gecince suan hic hatirlamiyorum o donem gecikme yasamismiydimda suphelenip test yaptim positivi gordum ama o donem corona yeni cikmisti heryer kapali tabi gidemiyosun bende yurtdisinda yasiyorum zaten herneyse ilk test positiv cikinca arada bi kac gun gecti esime dedim ki gidelim clear blue digital alalim onda kac haftalik oldugunu gosteriyor en azinda ordan yola cikip kac haftalik oldugunu biliriz neyse aldik testi eve geldim yaptim bi baktim negativ sok olduk tabi haliyle iki gun onceki positivdi suan negativ hemen burda turk klinigi var acil olarak ayni gun icerisinde arayip jinekologdan randevu aldim ve gittim muayane edince kimyasal gebelik dedi
Neyse kimyasal gebelikten sonra adet duzensizligim basladi tabi hani gecer kimyasal gebelige bagladim 1 ay 2 ay 3 ay olacak gibi degil tekrardan o klinige gittim ilk gittigim erkek doktor vardi ikinci gidisimde bayan doktor gelmisti alttan muayane yapti ultrasyonda falan bakti sadece adetlerimin boyle duzensizligini tumurtalarindan siyah noktalar olustugunu soledi test yaptirdi bi kac gun sonra aradi test temiz pkodan bahsetmedi tabi icim rahatladi ama ondan sonra devam etti duzensizligim bebekte istiyoruz olmuyor tabi gecen aylarda baska ozel klinige gittim derdimi anlattim kadin bakmadan pko ola bilir dedi tabi ultrastondan bakti evet pko dedi testler falan istedi ondan klomen istemistim ben testleri yapalim esinde spermiogram testi icin gelsin dedi ona gore veririm esimde is geregi suan turkiyede
Coook uzun oldu ama derdimi anlatmak icin eger bilginiz varsa bana yardimci ola bilme acisinda basimdan gecenleri anlattim kusura bakmayin lutfen
Simdi asil gelelim suan ne yasadigima ben normalde sizde bilirsiniz bizde gec adet sorunu oluyor benimde ayni sekilde ama adet olmadan once karin agrisi bel agrisi fena olurdum agridan affedersiniz istifra ederdim o derece ama son iki gundur lek3 seklinde pembemsi lekelenme oldu ben hic bir sancim yok hic bir sekilde adet oldugum gibi belirtiler yok burda okudum kimisi yerlesme kanamasi diyor kimisi hamileyken adet oluyor bazilari diyor
Sizde o lekelenmeler oldugunda sanci oldu demissiniz
Suan kafam cok karisik ya madem adet oldum neden hic sancim belirtim yok ben ilk gun cok olurum yani
Suan ped taktim az az var

Doktor banada letu verdi ama çatlama iğnesi vermedi

Back