• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
Merhaba Arkadaşlar 16 Aralık adet oldum 20 Aralık bitişi 25 Aralık’ta ovülasyon testi ile pik gördüm erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum bugün kanamam var peçeteye sildim de bulaşan Pete az bulaşan acaba yerleşme kanaması olabilir mi sol Kasım’da batma başladı vagöğüslerim ucundaysa hafif acıma var acaba hamilelik belirtisi olabilir mi

Bu ay adet bitiminden 2 gün sonra soğan kürü yapmıştım 8 gün içtim bıraktım bu yerleşme kanaması değilde soğan kürü kaynaklı olabilirmi

Yerleşme kanaması yoğun olur mu adetime 9 gün kala adet mi yerleşme kanamasımı bilmiyorum ama adet gibi kanamam var bilgisi olan var mı

Merhaba Arkadaşlar 16 Aralık adet oldum 20 Aralık bitişi 25 Aralık’ta ovülasyon testi ile pik gördüm erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum bugün kanamam var peçeteye sildim de bulaşan Pete az bulaşan acaba yerleşme kanaması olabilir mi sol Kasım’da batma başladı vagöğüslerim ucundaysa hafif acıma var acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Moral bozmak istemem ama herkes de görülen bi durum değil adet kanaması da olabilir o yüzden hamile miyim diye heveslenmeyin sonra insan çok üzülüyor yaşayan bilir :( en iyisi test yapın kafanız rahat olsun bence en güzeli bir de inşalllah gebesinizdir en güzeli de bu inşallllaaaahhhh :)))

İ
Moral bozmak istemem ama herkes de görülen bi durum değil adet kanaması da olabilir o yüzden hamile miyim diye heveslenmeyin sonra insan çok üzülüyor yaşayan bilir :KK43: en iyisi test yapın kafanız rahat olsun bence en güzeli bir de inşalllah gebesinizdir en güzeli de bu inşallllaaaahhhh :)))
lk defa adete 9 gün önce bir kanama yaşadım acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm erken gelen adet kanaması galiba

İ

lk defa adete 9 gün önce bir kanama yaşadım acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm erken gelen adet kanaması galiba
ya canım valla insan bilemiyor inşallaah hamilesindir diye umut ediyorum ama bu yerleşme kanaması yanıltıcı oluyor dediğim gibi sen yarın test yap kafan rahat etsin

Back
X