• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi?

Boncukkk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
23
10
8
28
Merhaba kızlar 6 önce dış gebelik oluştu kürtaj oldum bu ayda adetime 4 gün var dün akşam hafif kırmızı renk peçeteye kan geldi bütün gün gelmedi birşey. acaba başına böyle birşey gelen var mı evde test ne zaman yapılma lı varsa birşey şimdi çıkar mı

Canım sen testini yap eğer yerleşme kanaması ise varsa zaten testte çıkar çift çizgi

Merhaba kızlar 6 önce dış gebelik oluştu kürtaj oldum bu ayda adetime 4 gün var dün akşam hafif kırmızı renk peçeteye kan geldi bütün gün gelmedi birşey. acaba başına böyle birşey gelen var mı evde test ne zaman yapılma lı varsa birşey şimdi çıkar mı
Hamile misiniz ?

Evet🥰🥰 kan testim 341 çıktı sağlık ocağı doktoru biraz düşük dedi kadın doğuma gidicem yarın gecikmeden 2 gün önce vermiştim kanı idrar testi yaptığım gün
Gözün aydın canımm hayırlı olsun çok sevindim ben adetime 3 gün kala öğrendim senden baya düşüktü 7.67 mi öyle bişeydi seninki yine iyii😇

Back