• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi ?

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
Son adet tarihim 31 Mayıs bugün adetim tam 3 gün gecikti ağrım sızım yok böyle bir leke gelmiş . Peçeteye sildim devamı gelmedi ayak tabanlarım alev alev Yanıyor önceki 3 kaybımda da bu vardı bide bel kemiğim ağrıyor . Senelerdir gününü geçmezdi adetim 28 günde bir okurdu bugün 31. Gün . Ne dersiniz Yerleşme mi az önce test yaptım negatif çıktı . Bide yumurtlamadan 1 hafta sonra ovülasyon testim baya koyu olmustu acaba ikinci yumurtlama oldu da o döllendi mi ? 15-16 Haziran yumurtlama 17 Haziran çatlama oldu 23 Haziran yeniden koyulaştı ovülaston resim için özür dilerim 3 kaybım var doktor hemen gel hamile olursan önlem alacağız dedi

Olabilir canim ama idrar testi için erken bı hafta bekle hatta 10 gün sonra anca çünkü benimde öyle oldu normalde 30 32 günde olurum 30. Gün bir kereye mahsus leke bırakan bı kanamam oldu akıntıyla karışık hatta adet oluyorum sandım sonra bekledim devamı gelmedi test yaptım ertesi günü çıkmadı iki gün sonra tekrar yaptım çok silik çizgi çıktı sonra iki gün sonra bidaha yaptım çizgi biraz daha netti ama hala silikti yani kanama geldi 8. Gün netleşti ptesi hastaneye gittim kese daha çok küçüktü geç döllenme olmuş yani olabilir ama kana bile geçse biraz zaman aliyo

Back