Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay_dem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
38
73
38
32
Kızlar direkt konuya giriyorum. Adetin 14.gününde sol kasıkta şiddetli ağrı hissettim. Bel ağrısı ve gaz da vardı. Yumurtalama olduğunı tahmin ettim. Değerlendirdik. 10 gün sonra yani bugün 1-2 damlacık açık renkte kan geldi peçeteyle sildiğimde fark ettim. Ama başka belirtim yok. Başım çok ağrıyor hasta gibiyim ama hasta değilim. Ve gazım çok oldu. Bu kanamanın hamilelikle bir ilgisi olabilir mi? Adetime tam 7 gün var.

evet hamile olabilirsin canim rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize. Kendine dikkat et bu donem yedigine iictigine hereketine.

Yuksek ihtimalle gebesin canim, hayirli haberler ver bize insallah.

İnşeAllah ya.. Haber veririm buraya yazarım sonucunu. Nasıl dayanacağım bilmiyorum gerçi
Test yap yarin bence, benimde normalde yarin adet olmam gerekiyor, bugun kahverengi leke geldi tum gun, yarin sabah adet olmazsam hemen test yapicam. Bende dusunmekten uyuyamiyorum. İnsallah Rabbim tum.isteyenlere nasip etsin.

İnternette 10-14 gün arası diyor. Ama bende pek bilmiyorum. Döllenmeye bağlı erken veya geç de olabiliyormuş galiba

Adetle hamilelik belirtisi o kadar aynı ki beklenti içinde olunca insan her şeyi hamileliğe yoruyor

Merhaba test yaptınızmı acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…