- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
amin insallah. yerlesme kanaması döllenmeden 1 hafta dalan sonra oluyo . allahımmm aratmasın ınsallah hayırlısıyla kucakla bebişiniKızlar ben normal yolla hiç hamile kalmadım . 2 aydın c life macun kullanıyorum . Bu ay hamile gibi hissediyorum nedense . Söyle anlatayım . Aralığın 6 sında adet oldum . Macun dan önce 10 gün sürerdi adetlerim. Macun kullandigimdan beri 7 gün sürüyor . Ayın 20 sinde yumurtlama günüm du . 19 ve 22 snde ilişki oldu . 24 nde tekrar ilişki oldu . Sonra 24 nde gece lavobaya kalktığımda kahvrengi sumuksu bisey gelmişti . Devamı olmadı . Bugün de adet olmam gerekiyordu adet olmadım . Hiç bir belirtimde yok . Sadece akintim var aşırı derece sürekli adet oldum sanıyorum . Yarın sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Bana dua edin rabbim kimseyi evlatla sinamasin.
amin insallah. yerlesme kanaması döllenmeden 1 hafta dalan sonra oluyo . allahımmm aratmasın ınsallah hayırlısıyla kucakla bebişiniyumurtlamadan 2 hafta gecmıs varsa testte cıkar ınsallah
9Yarım sabah test yapacağım inşallah ilk defa iki çizgiyi görürüm . O gelen leke yerlesme kanamasi olamaz mi yani 13 nde 15nd 19nda 22 snde 24 nde oldu ilişkiler daha 24 nde leke geldi
9
yumurtlaman 20 sındeyse 15 ındekı ılıskıden dollenme olmaz yuksek ıhrımal 5 gun sag kalan spermm var mıdır3 gun normalı. 19 da olur yumurtlamadan sonra 1 guncuk omru var yumurtanın ondan sonra gelen sperm ıse yaramaz. 19 undan 24 une de 5 gun var zaten yerlesme kanaması da olmasa nolcak kıolmak zorun da deıl takılma ona sen. surda kaldı 12 saat
neden 20 sınde yumurtlama gunundu de sen o gun ve 21 ını atlayıp 22 sıne gectın?
anladım :S takvıme pek takılma . bı ıkı gun degısır o ben ovulasyon testı yaptın sandım canım. herzaman tutar takvım bu ay 18 ınde yumurtlayasın tutar:)) cocuk ıstıyosan bence ovulasyon testı al . işin kolaylasır.19 nda oldu canım ben 19 u sanıyordum bir baktım takvime 20 siymis daha sonra olması ışte .
Allah isteyen herkese versin inşallahDularinizi esirgemeyin ❤❤
anladım :S takvıme pek takılma . bı ıkı gun degısır o ben ovulasyon testı yaptın sandım canım. herzaman tutar takvım bu ay 18 ınde yumurtlayasın tutar:)) cocuk ıstıyosan bence ovulasyon testı al . işin kolaylasır.
Allah isteyen herkese versin inşallah
Evlenirsem allah iZin verirse ilk işim olacakAmin amin evlat başka.bisey gerçekten
allah bagıslasın :)) ^^ o zaman ovulasyon daha daha onem kazanır cunku 1 gun degerlendırmek onemlı . sperm bırıktırmek de onemlı oyle durumda. o yuzden kesın 20 sınde oluycaksa onu ogrensen o gun ılıskıye grsen mısal daha da yuksek ıhrımal oluyo bebıs ıcın . rabbım hayırlı evlatlar versınHiç kullanmadım ovulasyon testi canim . Esimdede sorun varbir oğlum var 4 yaşında tüp bebekle oldu . Bu macundan cok ümitliyim nedense
Evlenirsem allah iZin verirse ilk işim olacak
allah bagıslasın :)) ^^ o zaman ovulasyon daha daha onem kazanır cunku 1 gun degerlendırmek onemlı . sperm bırıktırmek de onemlı oyle durumda. o yuzden kesın 20 sınde oluycaksa onu ogrensen o gun ılıskıye grsen mısal daha da yuksek ıhrımal oluyo bebıs ıcın . rabbım hayırlı evlatlar versın
sabır edıyoruz bakalım. allahım en hayırlısını bılır dedık :)) cok zor gercekten . ınsallah senın de yuzun guler bı dahaBenim 6 senem doldu hiç normal yoldan hmile kalmadım . Bu zaman da çok zor gerçekten hamile kalmak .
sabır edıyoruz bakalım. allahım en hayırlısını bılır dedık :)) cok zor gercekten . ınsallah senın de yuzun guler bı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?