M Ms3444 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2019 2 0 1 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ms3444 #1 Merhabalar, BAT a 3 gün varken pembe kanamam oldu ve pyro clinice gebelik testi negatif çıktı. Yeleşme kanaması olma ihtimali var mıdır?
Merhabalar, BAT a 3 gün varken pembe kanamam oldu ve pyro clinice gebelik testi negatif çıktı. Yeleşme kanaması olma ihtimali var mıdır?
Z Zelzele Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 1.169 610 38 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ms3444 #2 Ms3444 .!.: Merhabalar, BAT a 3 gün varken pembe kanamam oldu ve pyro clinice gebelik testi negatif çıktı. Yeleşme kanaması olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Lekelenme şeklindeyse olabilir. Ama daha yoğunsa regli oluyorsunuz
Ms3444 .!.: Merhabalar, BAT a 3 gün varken pembe kanamam oldu ve pyro clinice gebelik testi negatif çıktı. Yeleşme kanaması olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Lekelenme şeklindeyse olabilir. Ama daha yoğunsa regli oluyorsunuz
M Ms3444 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2019 2 0 1 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ms3444 #3 Zelzele .!.: Lekelenme şeklindeyse olabilir. Ama daha yoğunsa regli oluyorsunuz Genişletmek için tıkla... Afedersiniz peçetede lekelenme şeklinde.
Zelzele .!.: Lekelenme şeklindeyse olabilir. Ama daha yoğunsa regli oluyorsunuz Genişletmek için tıkla... Afedersiniz peçetede lekelenme şeklinde.
B bernaayaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 1.581 1.272 133 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ms3444 #4 Yerlesme kanamasi gebeliklerin yarisindan azinda gorulan bir sey ve nedeni yerlesmeden ziyade ani hormonal degisiklik. Cok anlam yuklemezdim ben olsam.
Yerlesme kanamasi gebeliklerin yarisindan azinda gorulan bir sey ve nedeni yerlesmeden ziyade ani hormonal degisiklik. Cok anlam yuklemezdim ben olsam.
G Gidiyorumm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2016 253 261 53 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ms3444 #5 Ms3444 .!.: Merhabalar, BAT a 3 gün varken pembe kanamam oldu ve pyro clinice gebelik testi negatif çıktı. Yeleşme kanaması olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Doktora gitmediniz mi?
Ms3444 .!.: Merhabalar, BAT a 3 gün varken pembe kanamam oldu ve pyro clinice gebelik testi negatif çıktı. Yeleşme kanaması olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Doktora gitmediniz mi?