Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yenigelin-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
5
0
36
34
Adetimden 1 hafta önce 3 gün kahverengi leke geldi 4 . Günde adet oldum. Aslında adetime 4 gün vardı. Sizce yerleşme kanaması( üstüne görme) olabilir mi ? Başına gelen var mı

Normal yoğun bir adetinmi oldu bende geçen ay ilk kahve akıntı ertesi günde adet olmuştum benimse 3 gün önceden olmuştu

evet yani galiba ilk defa böyle oldu daha önce hiç olmamıştı. Yüzümde sivilce de çıkmadı. Adet belirtimde yoktu.adet oldum ogün agrım oldu bi
Gebelik olduğunu sanmıyorum hormonlarla alakalı olabilir

Merhaba. Ben de iki gün erkenden adet gördüm. Adet donemi 6 gun surer. ama iki gün normal adet gördüm. Üçüncü çok az oldu. 4.günü pembe bir kaç damla ve 5,6,7 günlerde de kahverengi iki üç damla seklinde geldi. Adet öncesi mide bulantısı baş dönmeleri vardı. Adet dönemi boyunca da devam etti. Ki mide bulantısı ilk kez oluyor adet doneminde ve adet agrisi ilk gün olur sonra kesilirdi. Kasiklarima ara ara hala ağrı giriyor. Bir de bu sefer çok sancılı geçmedi ki ben sancidan duramazdim. Adet bitti ama belirtiler devam ediyor.Acaba üstüne görme durumu olabilir mi. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Test yap

Adetimden 1 hafta önce 3 gün kahverengi leke geldi 4 . Günde adet oldum. Aslında adetime 4 gün vardı. Sizce yerleşme kanaması( üstüne görme) olabilir mi ? Başına gelen var mı

Ben boyle yasayip hamile oldugumu ogrendim ama dış gebelikti kızlar.
Ustune gorme diyebilmek icin kanin yogunlugu belirleyici bisy aslinda ve bitmeyen kahverengi lekeler onemli.
Beta hcg verin,zaman kaybetmeyin.
Iyi ya da kotu sonuc farketmez yapmaniz gereken bisy varsa onlem almis olursunuz

Çok teşekkür ederim cevabıniz için. InşaAllah dış gebelik değildir. Ben de ondan korkuyordum aslinda. Ama çok sancılı geçermiş dış gebelik olmayabilir diye düşündüm. Yarın gebelik test yapicam bakalım.

Benim iğne vurulana kadar ağrım fln olmadı canım.Sadece bi baskı doluluk hissi vardı ve dizlerime inen bi sızı.
Sadece ara donemde kahverengi lekem hic olmamisti o farkli gelince gittim.
Regl diye dusundugum kanamadan 15 gun sonra gidince ogrendim malesef.
Birde ayin 5inde regl gecikince kan vemiistim 6.64 cikmisti ustune kanama ustune lekelenmeler 18 inde ögrendim degeri sıfır beklerken.Ben kimyasal yasadim sanmistim.Keske oyle olsaymis ama buna sukur ne diyelim.

Çok geçmiş olsun canım. InşaAllah bir daha yaşanmadan sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini eline alırsın. Bende de baskı doluluk hissi var. Çok bir şey yemesem de karnim sis ve hafif sancı oluyor ara ara. InşaAllah öyle deildir diyorum. Peki gebelik testi yaptığınızda pozitif miydi?

Insallah degildir
Evet,pozitif cikar zaten beta oldugu icin kanda.
Insallah degildir.Sen kan ver direkt beta hcg baktir.Gebelik cikarsa 2 gun arayla yine baktirirsin.Takiple belli oluyor ya az yukseliyor ya da yukselip az dusuyor tutarsiz bi beta veriyor yani.
Insallah bosu bosuna konusuyoruzdur gonulden diliyorum♡

Bugün test yaptım negatif çıktı. Ilk kez böyle olunca şüphe etmiştim ama yersiz cikti:) belki de vücut kendini hamilelige hazirliyordur diyerek pozitif düşünuyorum:) çok teşekür ederim bu arada cevapsız bırakmadiginız için beni:) inşallah bu ay güzel haberler gelir hepimize

Sevindiimm :) insallah hazirliktir bu ay guzel haberlerin olur.
Benim bidahaki aya insallah simdilik korunma suresi mecburi :)

Merhaba kızlar 30 kasımda adet olmam gerekiyodu. Sabah uyandığımda kahverengi bi leke geldi. Devamı yok. Ertesi gün de sadece 1 kahverengi leke be bugünde aynı şekilde. Benim adetim böle başlamıyodu. Şiddetli ağrı ve arkasından direk kanama şeklindeydi. Kızımım hamileliğinde yerleşme kanamam olmamıştı o yüzden merak ediyorum. 1 haftadır falan sürekli uyyorum göğüste hassasiyetim var ve adet ağrısı olmadığından emin olduğum saçma salak bi ağrı var kasığımda sizde bebiş gelio olabilir mi

bende bu sabah pembemsi bi az az kan geldi şimdide fazla gelmş sanırım adet oldm adetim 13 gün gecikmişti yarında doktora gidicektm kanda negatif çıktı ama nedir ne değildir baktırcaktm gerek kalmadı yerleşme diye düşünmek istedim ama maleseff 2 ayımız deneme başarısız

Canım mesajınızı gormemistim. Bir ay geçmiş üstünden. Yerleşme kanaması öyle oluyor genelde. InşaAllah bebis vardır ? :)

Yerleşme kanamasindan sonra çok ogrenenler vardı sanırım. bir de 2.ay daha tam yolun başı eder . InşaAllah hamissinizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…