• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi olabilir mi?

Nesibe uyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
300
93
98
32
Adet gunume 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu sonrasinda bir kac damla kan geldi cok koyu değildi kokusuzdu 4 gun surdu bu sekilde bugun tam anlamiyla kesildi acayip derecede belim agriyordu ara ara hala agriyor sizce hamile olabilir miyim

Neden test yapmiyorsun 2 gün kala çıkıyor benim hamilelik testinde
Bu sekilde baya yaşayan var

Stres kaynaklı azalma da olmuş olabilir benim ilk iki hamileligimde lekelenme oldu ama sadece koyu lekeydi. Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra
Biraz erken şu durumda sizin

O zaman 1 hafta dolduktan sonra kan testo garanti olanidir beklemekten baska carem yok sanirim benim hesaplamama gore bugum daha 3 haftalik oldu varsa şayet

Adet gunume 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu sonrasinda bir kac damla kan geldi cok koyu değildi kokusuzdu 4 gun surdu bu sekilde bugun tam anlamiyla kesildi acayip derecede belim agriyordu ara ara hala agriyor sizce hamile olabilir miyim
Senin durumuna benzer bişey yaşıyorum.Bende 9ekimde adet olmam gerekirken 11nde oldum.ogun sabah hafif di kanamam.aksama doğru koyu ve az oldu 2.nci ve 3ncu gün bir damla bile bişey gelmedi

Back