Niye şimdi kötüsünüz yerleşme kanaması olabilir ebet ama doktora gidin pazartesi beklemeyin3 gün önce test yapmıştım çok aşırı silik çizgi vardı. Işığa tuttuğunda belli oluyordu. Öyle görünce umutlanmıştım ama şuan çok kötü durumdayım
Pazartesi gününü bekliycem şuan elimde test yok sokağa çıkma yasağı da var çıkmıyorum malesefTesti tekrarlayın 9 gün geçmiş varsa net bir şekilde çıkar zaten
Cnm sakin ol stres yapma kan ver saglık ocağında3 gün önce test yapmıştım çok aşırı silik çizgi vardı. Işığa tuttuğunda belli oluyordu. Öyle görünce umutlanmıştım ama şuan çok kötü durumdayım
Sokağa çıkma yasağı olduğu için hastaneye gidemiyorum pazartesi gününü bekliycem. 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ve bebek istiyoruz bu ay gecikince ümitlenmiştim lekelenmeleri görünce çok kötü oldum canımNiye şimdi kötüsünüz yerleşme kanaması olabilir ebet ama doktora gidin pazartesi beklemeyin
Çok stresyaptım sanırım. Çok sağol canımCnm sakin ol stres yapma kan ver saglık ocağında
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım dediğiniz gibidirTestle net sonucu öğrenirsin tabi Ama yerleşme kanaması gibi geldi bana. Hayırlısı olsun
Bende suan Hamileyim ve bende de yerleşme kanaması oldu bir gün çok az miktarda ama bu durum bünyeden bünyeye değişir günlerce bunu yaşayan var. üzülmeSokağa çıkma yasağı olduğu için hastaneye gidemiyorum pazartesi gününü bekliycem. 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ve bebek istiyoruz bu ay gecikince ümitlenmiştim lekelenmeleri görünce çok kötü oldum canım
MAviş merhaba ben gebe oldugumu karbonat ve tuz testiyle öğrenmistim :) istersen dene yuzde yuz dogru değil ama denemis olursunPazartesi gününü bekliycem şuan elimde test yok sokağa çıkma yasağı da var çıkmıyorum malesef
Rengi yoğunluğu nasıl senin?Bende suan Hamileyim ve bende de yerleşme kanaması oldu bir gün çok az miktarda ama bu durum bünyeden bünyeye değişir günlerce bunu yaşayan var. üzülme
Nasıl yapıcam ve ne olması gerekiyor canım biraz anlatır mısın canım :)MAviş merhaba ben gebe oldugumu karbonat ve tuz testiyle öğrenmistim :) istersen dene yuzde yuz dogru değil ama denemis olursun
canım yarım plastik bardak idrara bir paket kabartma tozu at kopururse hamilesin , aynı sekilde yarım plastik bardak idrara bir tatlı kaşıgı tuz atıp içinde boyle degişik sekiller çıkıyorsa da hamilesin youtube da var deoları dediğim gibi çokta dogrulugu yok ama benm tutmustuNasıl yapıcam ve ne olması gerekiyor canım biraz anlatır mısın canım :)
Net hatırlamıyorum ama kahverengi kırmızı arası ve ne çok sıvı ne çok katı idiRengi yoğunluğu nasıl senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?