• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi? Yardım lütfen :(

Maviss20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
104
50
48
35
Merhaba kızlar ben normalde 28 günde bir düzenli adet gören biriyim geçen ay 8 gün gecikmem oldu bu ay da 9 gün gecikmem oldu ve 9.gün ilk etapta peçeteye silince açık pembe akıntı geldi daha sonra biraz koyulaştı pedim neredeyse hiç dolmamış bugün sürekli lavaboya çıkıyorum sadece peçeteye silince geliyor. Bugün 2.günüm benim adetim dolu dolu gelir ve 6-7 gün sürer. Bu arada kasıklarım,belim çok ağrıyor. 2 haftadır karın ağrısı,mide yanması ve ağrısı,bel ve bacak ağrısı çekiyorum sizce bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim 😟

3 gün önce test yapmıştım çok aşırı silik çizgi vardı. Işığa tuttuğunda belli oluyordu. Öyle görünce umutlanmıştım ama şuan çok kötü durumdayım :(

3 gün önce test yapmıştım çok aşırı silik çizgi vardı. Işığa tuttuğunda belli oluyordu. Öyle görünce umutlanmıştım ama şuan çok kötü durumdayım :KK43:
Niye şimdi kötüsünüz yerleşme kanaması olabilir ebet ama doktora gidin pazartesi beklemeyin

Niye şimdi kötüsünüz yerleşme kanaması olabilir ebet ama doktora gidin pazartesi beklemeyin
Sokağa çıkma yasağı olduğu için hastaneye gidemiyorum pazartesi gününü bekliycem. 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ve bebek istiyoruz bu ay gecikince ümitlenmiştim lekelenmeleri görünce çok kötü oldum canım :(

Testle net sonucu öğrenirsin tabi Ama yerleşme kanaması gibi geldi bana. Hayırlısı olsun

Sokağa çıkma yasağı olduğu için hastaneye gidemiyorum pazartesi gününü bekliycem. 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ve bebek istiyoruz bu ay gecikince ümitlenmiştim lekelenmeleri görünce çok kötü oldum canım :KK43:
Bende suan Hamileyim ve bende de yerleşme kanaması oldu bir gün çok az miktarda ama bu durum bünyeden bünyeye değişir günlerce bunu yaşayan var. üzülme

Nasıl yapıcam ve ne olması gerekiyor canım biraz anlatır mısın canım :)
canım yarım plastik bardak idrara bir paket kabartma tozu at kopururse hamilesin , aynı sekilde yarım plastik bardak idrara bir tatlı kaşıgı tuz atıp içinde boyle degişik sekiller çıkıyorsa da hamilesin youtube da var deoları dediğim gibi çokta dogrulugu yok ama benm tutmustu

Her ihtimale karsi kendini cok fazla yorma, agir kaldirma ve ayaklarini uzatarak dinlen. Eger bir gebelik varsa ve riskliyse onlemini almis olursun. Hayirlisi olsun.

Back