• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi? 🤔

Tiramis_u

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
132
99
18
31
Merhaba. Bat 26 Ağustos. Ama iki gün önce çok afedersiniz akıntım pembe geldi.. Erken adet oluyorum zannettim çünkü karın ve bel ağrım şiddetlendi. Pede gelmedi, lavaboya gittiğim zaman sildikçe hafif pembe şekilde akıntı gelmeye devam etti. Sonra kesildi. Dün bel ve karın ağrım devam etti bugün yok. bugün ise akıntılarım normalin dışında gibi ama pembelik yok. Bu yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba. Bat 26 Ağustos. Ama iki gün önce çok afedersiniz akıntım pembe geldi.. Erken adet oluyorum zannettim çünkü karın ve bel ağrım şiddetlendi. Pede gelmedi, lavaboya gittiğim zaman sildikçe hafif pembe şekilde akıntı gelmeye devam etti. Sonra kesildi. Dün ve bugün ise akıntılarım normalin dışında gibi ama pembelik yok. Bu yerleşme kanaması olabilir mi
Evet olabilir

Henüz adet günüm gelmediği için test yapmak istemiyorum. Daha doğrusu o tek çizgiyi görmek istemiyorum 😊 eğer dayanabilirsem 1 Eylül'de test yapmak istiyorum garanti olsun diye
Dayanabiliraeniz o zamana kadar çok iyi olur erken öğrenmek iyi olmuyor fazla strese sebep oluyor en iyisi geç öğrenmek

Dayanabiliraeniz o zamana kadar çok iyi olur erken öğrenmek iyi olmuyor fazla strese sebep oluyor en iyisi geç öğrenmek
Gerçekten de oyle. Ve en önemlisi insanın kendisini rahat bırakması. diğer aylarım full stresli geçti sonuç hüsran. Bu ay kendimi rahat bıraktım her türlü sonuca da hazırlıklıyım 🙂

Bata 1 hafta var bugün eczanenin önünden geçerken tutamadım kendimi 4 tane aldım birini yaptım bile hemen salak gibi çıkmayacağını bile bile
burada okuduklarımız kafa karıştırıyor aslında çünkü bata bir hafta kala hamile olduğunu öğrenenler gerçekten de var. O sebeple bana saçma gelmiyor bir hafta kala test yapmak. Ama o pozitif görenler istisna sanırım. Gebelik oluşmuşsa bile öyle herkeste bir hafta kala pozitif çıkmıyor.

burada okuduklarımız kafa karıştırıyor aslında çünkü bata bir hafta kala hamile olduğunu öğrenenler gerçekten de var. O sebeple bana saçma gelmiyor bir hafta kala test yapmak. Ama o pozitif görenler istisna sanırım. Gebelik oluşmuşsa bile öyle herkeste bir hafta kala pozitif çıkmıyor.
Çıkmıyor evet ben ilk hamileliğimde 5 gün gecikti ona rağmen çok silikti var yok arası

Back