• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi lütfen bakar mısınız

Gamzelianne93

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
119
52
18
31
Merhaba hanımlar sat 18 Aralık bu ay ise 16 sında regl olmam gerekiyordu 15 Ocak akşamı afedersiniz peceteye şeffaf bir akıntı içinde çok hafif bi pembelik geldi adet oluyorum sandım sonra kesildi bugün gecikmemin ikinci günü gebelik istiyorum ama başka hiç bir belirtim yok negatif çizgilerden çok yoruldum yine üzülmek istemiyorum o yüzden yapmadım başına böyle bir şey gelen var mı yerleşme kanamasınin daha yogun olduğunu biliyorum suan akıntım azaldı beyaz ve koyu

Merhaba hanımlar sat 18 Aralık bu ay ise 16 sında regl olmam gerekiyordu 15 Ocak akşamı afedersiniz peceteye şeffaf bir akıntı içinde çok hafif bi pembelik geldi adet oluyorum sandım sonra kesildi bugün gecikmemin ikinci günü gebelik istiyorum ama başka hiç bir belirtim yok negatif çizgilerden çok yoruldum yine üzülmek istemiyorum o yüzden yapmadım başına böyle bir şey gelen var mı yerleşme kanamasınin daha yogun olduğunu biliyorum suan akıntım azaldı beyaz ve koyu
Yerleşme kanaması olabilir 2-3 gün sonra test yaptırirsan çıkar kan da beta HCG ye baktır en kesin sonucu alırsın yerleşme kanaması yoğun olmaz bir kaç gün sürebilir pembe veya kahverengi olur adet kanaması gibi akışkan olmaz damla şeklinde olur umarım bebişin tutunuyordur.🙏

Yerleşme kanaması yogun olur diye Bi kural yok bazı bayanlar hiç yaşamaz kimisi daha belirgin yerleşme kanaması yaşar o yüzden siz gene de kan testi verin adet tarihinize göre çıkma ihtimali çok yüksek

26 ocakta regl oldum 🤦 Yumurtlama dönemim 3-4 ocaktı o hafta gün aşırı birliktelik yaşadık sonra bıraktık meğer 12-13'nde yumurtlamşm 26snda da regl oldum 😔

26 ocakta regl oldum 🤦 Yumurtlama dönemim 3-4 ocaktı o hafta gün aşırı birliktelik yaşadık sonra bıraktık meğer 12-13'nde yumurtlamşm 26snda da regl oldum 😔
Aynı durumu yaşıyorum sanırım reglim gelmedi kahverengi akıntım var daha dün akşam geldi ben dayanamadım bugün test yaptım negatif☹️ Ovülasyon dönemi testleri var bugün onlardan aldım sende kullan istersen yumurtlama dönemimizi net görebiliriz belki

Merhaba hanımlar, konu biraz eski ama belki destek bulabilirim umudu ile yazıyorum. 8 aydır korunmasız ilişkiden sonra (denemeler hüsran) ilk defa geçen ay laboquik yumurtlama testi ile yumurtamı takip ettim (telefon uygulamaları hikayeymiş arada baya gün farkı var bunu anladım) ilişkilerimizi yaptık yine klasik. Neyse, yumurta çatlamasından sonra 11. ve 12. günler kaset test yaptım negatif çıktı silik bile değil. Derken 13. gün yani dün kahverengi bazen pembe karışık akıntı geldi, bugün 14. gün yine kahverengi sildikçe pembe olan akıntı devam ediyor, hareket ettikçe ayağa kalktıkça vs akıntı oluyor geçiyor. sancı hiç yok.

Normalde adetim başladı desem, benim ilk günden sancılarla birlikte yoğun bir kan akışı olurdu o da yok. Ayrıca kasıkta batmalarım, belime arada iğne batırıyorlar gibi bir sızı var ve halsizliğim var elim kolum kalkmıyor sanki bacaklarımda derman yok gibi çok değişik ilk defa böyle adet başlıyor bende (eğer adetse tabi)

Benim merak ettiğim şu, bu akıntı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir? bitmesini beklemeden kan testi yaptırıp pozitifi görenler oldu mu?

Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen bir ses verin psikolojim alt üst artık.

Back
X