Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi kızlar resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefesegemen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
91
18
3
31
Silince geldi bu nedir adete 4 gün var 2 gün kahve gibi arada kırmızı kanama oldu bitti şimdi 2 gün var adete

Silince geldi bu nedir adete 4 gün var 2 gün kahve gibi arada kırmızı kanama oldu bitti şimdi 2 gün var adete
Yerleşme kanamasına benzemiyor. Kist falan var mıydı belki patlamıştır. Kahverengi neyse de kırmızı yerleşme kanaması olmaz. Pıhtılı hiç olmaz.

“Yerleşme kanaması resimli” yazan bi konudan beklentinizi merak ettim açıkçası. Dalgınlıkla açtıysanız da o sizin suçunuz. İnternette çok çeşitli görüntüler de var. Dikkat edin de abuk subuk şeyler açmayın bu dalgınlıkla!

Öyle birşey yaparsak o zaman ona da dertleniriz. Siz güzel aklınızı bizim dalgınlığımıza yorup başkalarının derdine yorum yapma gereği duymayın.

sıtenın sahıbı erkek
ve dısardan erkekler okuyabılıyor farkında mısınız ?
yanı olmusmu bu resım sımdı

test yapın tahlıl yapın allah askına adet haftanızdasınız sonucta hala . usutmus olabılırsınız pıhtı atıyor olabılırsınız hersey olabılır

Ben aylarca çocuk sahibi olmak için canla başla uğraşmış biriyim. O yüzden arkadaşın heyecanına merakına ortak olabiliyorum. Ve çağdışı düşünüp adet olmayı vs ayıp olarak gören bi zihniyette değilim. Arkadaşı neden yuhaladığınızı da anlamış değilim. Elini kolunu kesmiş olsa buraya atsa sıkıntı olmuyor bu oluyor mu ?
Bu da biyolojik bişey. Gerikafalılığı oldum olası sevemedim.
Merhametsiz, anlayışsız insanları da öyle.

Ben burdan bakınca hamile olabildiğini düşünüp heyecanlanan birini görüyorum. Milletin midesi bulansın diye “ay dur şuraya bi konu açayım da millet bana saldırsın” dediğini hiç sanmıyorum. Sığ düşünmeyin..

regl olmak ile kanlı bezımızı ortalıkla sallamak arasında cok buyuk fark var
konuyu saptırmayın kımsenın mens döngüsünü cag dısı gordugu falan yok konuyu nereye getırdınız sız oyle ?cok enteresan...
ali dıyoruz velı anlıyorsunuz .

Ya suscam diyorum da, olmuyor. Bunun utanmakla çağdışılıkla ne alakası var. Olayı saptırmayın. Kimse bilmem nerenizin bişeyini görmek zorunda değil. Ya gerçekten bazılarınız ne kadar sığ düşünüyor. Yani bunu sizin zihniyetiniz de olan insanlara anlatamayacağım ortada. Birde konuşmalarına dikkat et, uzatıp durma konuyu. Düşünceni söylediysen karşı düşüncelere sataşmadan cevap vermeyi bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…