- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Yaptım ama beyaz gibi bı çizgi var sadece ışıkta belli oluyorBir test felan yapsaydiniz keşke
Ya bunun fotoğrafını atmak nedir ? Ablacım derdini sıkıntını yaz, yada bekle testini yap git kan tahlili ver. Ama bu fotoğraf nedir yani? Bende saf gibi boş bulunup açtım.[/QUOTh
Herkes fotoğraf atıyor sonuçta burası gebelik sitesi faceFace degil
Ve kanama diye yazdım bebek resmi mi bekliyodunuz.Ya bunun fotoğrafını atmak nedir ? Ablacım derdini sıkıntını yaz, yada bekle testini yap git kan tahlili ver. Ama bu fotoğraf nedir yani? Bende saf gibi boş bulunup açtım.
Farkediyorsanız, dikkat etmeden açtığını belirttim. Bunun fotoğrafını atmak çok mu mantıklı geliyor yani size? Testi var tahlili var. Hadi diyelim merak ettin yazarak sor. Daha fazla bişey diyemicem size.Ve kanama diye yazdım bebek resmi mi bekliyodunuz.
Haklı olabilirsiniz ama yazarak anlatamamFarkediyorsanız, dikkat etmeden açtığını belirttim. Bunun fotoğrafını atmak çok mu mantıklı geliyor yani size? Testi var tahlili var. Hadi diyelim merak ettin yazarak sor. Daha fazla bişey diyemicem size.
Yerleşme kanamasına benzemiyor. Kist falan var mıydı belki patlamıştır. Kahverengi neyse de kırmızı yerleşme kanaması olmaz. Pıhtılı hiç olmaz.Silince geldi bu nedir adete 4 gün var 2 gün kahve gibi arada kırmızı kanama oldu bitti şimdi 2 gün var adete
Öyle birşey yaparsak o zaman ona da dertleniriz. Siz güzel aklınızı bizim dalgınlığımıza yorup başkalarının derdine yorum yapma gereği duymayın.“Yerleşme kanaması resimli” yazan bi konudan beklentinizi merak ettim açıkçası. Dalgınlıkla açtıysanız da o sizin suçunuz. İnternette çok çeşitli görüntüler de var. Dikkat edin de abuk subuk şeyler açmayın bu dalgınlıkla!
BingoEngellenmek istemiyorum. Bu yüzden muhalefet olanlara cevap vermiycem.
regl olmak ile kanlı bezımızı ortalıkla sallamak arasında cok buyuk fark varBen aylarca çocuk sahibi olmak için canla başla uğraşmış biriyim. O yüzden arkadaşın heyecanına merakına ortak olabiliyorum. Ve çağdışı düşünüp adet olmayı vs ayıp olarak gören bi zihniyette değilim. Arkadaşı neden yuhaladığınızı da anlamış değilim. Elini kolunu kesmiş olsa buraya atsa sıkıntı olmuyor bu oluyor mu ?
Bu da biyolojik bişey. Gerikafalılığı oldum olası sevemedim.
Merhametsiz, anlayışsız insanları da öyle.
Ben burdan bakınca hamile olabildiğini düşünüp heyecanlanan birini görüyorum. Milletin midesi bulansın diye “ay dur şuraya bi konu açayım da millet bana saldırsın” dediğini hiç sanmıyorum. Sığ düşünmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?