• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi hamile miyim lütfen yardım edin

myr22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
6
0
1
26
Merhaba arkadaşlar lütfen bilen yardım edebilir mi? Bu ay çocuk istiyoruz adetimden 5 gün geçti şuan sadece çok hafif akıntı gibi kahverengi bir leke oldu çok azıcık ama. Yerleşme kanaması mı yardım eder misiniz ?

Merhaba arkadaşlar lütfen bilen yardım edebilir mi? Bu ay çocuk istiyoruz adetimden 5 gün geçti şuan sadece çok hafif akıntı gibi kahverengi bir leke oldu çok azıcık ama. Yerleşme kanaması mı yardım eder misiniz ?
Sonucunuz ne oldu

Merhaba yardımcı olursanız sevinirim ocak ayında 25inde gelmesi gereken adetim 20sinde geldi ve 4 gün sürdü 5inci gün temizledim bu ay normalde eski düzenine dönmesi gerekirken yani 23 ünde olmam gerekirken 19 unda ilk pembemsi sonra kahve ve pıhtılı olarak geldi 20 si akşam bitti 2 Pet doldurmayacak kadar şimdi pembemsi akıntı arada gelio ki normalde biterken kahve gelir sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Merhaba adetime 4 gün var ama bir parca kahverengi lekelenme geldi bu sekilde durum yaşayıp gebe kalan var mı acaba

Back