Yerleşme kanaması olabilir mi adet mi

xxGamze

Güzel Günler Yakın 🌸🙏💞
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
194
98
28
Kızlar yine ben Bu son sorum olacak sanırım. Bu ay adetine 5 gün varken lekelenme yasamıstım battan 1 gün sonra yaptırdığım kan testi negatifti . Gecikmeden 4 gün sonra yine sadece peçeteye gelen kahverengi akıntım oldu, kırmızıya döner diye bekledim hiç dönmedi. Normalde hep kahverengiden 2-3 saat sonra kırmızıya cevirirdi. 2 gündür akıntım devam ediyor kahverengi şekilde pedin çeyreğini bile doldurmayacak şekilde . Acaba hala ümit var mı bu yaşadığım yerleşme olabilir mi adeti bu ay böyle mi olacağım . Kan testi şuan evde olmadığım için veremem böyle olunca ümitlendim acaba hala şansım var mıdır Korkuyorum kanda negatifi görücem diye

Kan testin negatifse battan 1 gün sonra. Diger aya kalmış demektir. Benim de çok yoğun gelirdi. 4 5 aydır ilk günler bu seninki gib8 süründürüyor. Ve bence bu stresten oluyor.

Neden olmasın çok ümitlenneyin ama unutsuzda olmayın
Şakır şakır adet olup hamile olanlar bile var

Bende de aynı belirtiler var canım hamilemisin acaba. Normalde adet olduğumda sancılı ağrılı geçer şimdi hiç belirti yok biraz lekelenme o kadar

Kan testin negatifse battan 1 gün sonra. Diger aya kalmış demektir. Benim de çok yoğun gelirdi. 4 5 aydır ilk günler bu seninki gib8 süründürüyor. Ve bence bu stresten oluyor.
Benim ilk defa oldu böyle kırmızıları hala görmedim sadece yazdığım gibi günlük ped yeterli olacak şekilde oldu hala da tık yok. Geç döllenme ihtimaline karşı yine de yarın test yaptırıcam. Biran önce tutsalardı

Bende de aynı belirtiler var canım hamilemisin acaba. Normalde adet olduğumda sancılı ağrılı geçer şimdi hiç belirti yok biraz lekelenme o kadar
Canım bende hala olmadım bu ay bu yasadığımla kaldım dün test yapmıştım silik çizgi çıktı yine ama bu ay testlerden çok çektim o yüzden yarın kan testi yaptıracağım tekrar. Sonucu çıkınca yazarım :)

Merakla bekliyorum canım olmazsa Perşembe de ben vereyim virüsünde tam zamanı sanstan

Maalesef bende de yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…