Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasi ola bilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynep64_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
14
3
26
Merhaba hanimlar:)

Bana acil fikriniz lagzim. Ben bir ay önce dogum kontrol hapini biraktim, birakir birakmaz bir kac gün sonra adet oldum. Normalde dün adet olmaliydim ama sadece hafif pembe kahverengi akintim var 3 gündür. Sadece silince geliyor. Bundan bir hafta öncede beyaz kati akintim vardi. Aranizda yerlesme kanamasi yasayan var mi hanimlar. Yermesme kanamasi ola bilir mi?

Merhaba hanimlar:)

Bana acil fikriniz lagzim. Ben bir ay önce dogum kontrol hapini biraktim, birakir birakmaz bir kac gün sonra adet oldum. Normalde dün adet olmaliydim ama sadece hafif pembe kahverengi akintim var 3 gündür. Sadece silince geliyor. Bundan bir hafta öncede beyaz kati akintim vardi. Aranizda yerlesme kanamasi yasayan var mi hanimlar. Yermesme kanamasi ola bilir mi?
Kullandığınız doğum kontrol hapını tamamen mı bitirdiniz yoksa yarıda mı bıraktınız?

Bir kac gündür bas agrim var, bel agrisi, kasik agrisi🤔 Simdiki akintim regl ola bilir mi diyede düsünmüyo degilim. Ama sadece sildikce geliyo anlamadim bende. Bir kac gün daha bekleyim diye düsündüm gebelik testi icin. Belki tam regl olurum. Ilk defa böyle oluyorum. Cok ilginc. Yerlesme kanamasi olsa bukadar uzun sürermiydi aceba?

X