Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kana yerleşme bittikten sonra geçiyormuş sanırım, erken daha biraz daha bekleyip öyle yaptırın. Benimde aynı şekil olmuştu 6 gün önce bugün ki idrar testi negatiftiMerabalar bende mayısın 2 de catlatma ignesi oldum ama iki gun önce beyaz akıntıyla beraber kahvemsı akıntı oldu doktora gittim kanda gebelik cikmadı lekelenmem devam edio ama
Merabalar bende mayısın 2 de catlatma ignesi oldum ama iki gun önce beyaz akıntıyla beraber kahvemsı akıntı oldu doktora gittim kanda gebelik cikmadı lekelenmem devam edio ama
Peki sizde oldu muCanım yerleşme kanaması döllenme sonucu oluşan zigot un rahim duvarına tutunması ile oluşur lekelenme şeklinde genelde pembe renk ve kahve tonlarında olur bu her 10 gebeden 8 inde yaşanır normla bi durumdur yanı sıra kramplar da yaşayabilirsin ağır iş yapmamaya ve üşütmemeye özen göster❤
Merhaba, şuan sizinle benzer durumdayım test yaptınız mı, sonuç nedir?Kızlar cevaplarınızı merakla bekliyorum adete iki gün kala yani dün açık pembe az bir lekelenmem oldu ama sonrasında hiçbir şey gelmedi bugün idrar testi yaptım çıkmadı acaba kan tahlili yapsam çıkar mı
Eşim yaptırtmadı malesef bu sefer regli günümü bekliycemMerhaba, şuan sizinle benzer durumdayım test yaptınız mı, sonuç nedir?
Yani şöyle diyim kanamam oldu ama normalden çok farklıydı hala şüpheleniyorum ama bekliycemMerhaba, şuan sizinle benzer durumdayım test yaptınız mı, sonuç nedir?
Tekrar idrar testi yapmadınız mı? Eğer sizinki yerleşme kanamasıysa büyük ihtimal çıkar bu kez çünkü baya zaman geçmiş aradanYani şöyle diyim kanamam oldu ama normalden çok farklıydı hala şüpheleniyorum ama bekliycem
Malesef inatla test almıyor bekle bu sefer diyor o nedenle yapamadım daha 15 gün var reglimeTekrar idrar testi yapmadınız mı? Eğer sizinki yerleşme kanamasıysa büyük ihtimal çıkar bu kez çünkü baya zaman geçmiş aradan