• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması nedir

Canım yerleşme kanaması döllenme sonucu oluşan zigot un rahim duvarına tutunması ile oluşur lekelenme şeklinde genelde pembe renk ve kahve tonlarında olur bu her 10 gebeden 8 inde yaşanır normla bi durumdur yanı sıra kramplar da yaşayabilirsin ağır iş yapmamaya ve üşütmemeye özen göster 🥰❤️

Merabalar bende mayısın 2 de catlatma ignesi oldum ama iki gun önce beyaz akıntıyla beraber kahvemsı akıntı oldu doktora gittim kanda gebelik cikmadı lekelenmem devam edio ama

Merabalar bende mayısın 2 de catlatma ignesi oldum ama iki gun önce beyaz akıntıyla beraber kahvemsı akıntı oldu doktora gittim kanda gebelik cikmadı lekelenmem devam edio ama
Kana yerleşme bittikten sonra geçiyormuş sanırım, erken daha biraz daha bekleyip öyle yaptırın. Benimde aynı şekil olmuştu 6 gün önce bugün ki idrar testi negatifti

çatlatma iğnesi ile ilgili olabilir normal yolla gebe kalmıştır yaşıyordr.Büyük ihtimalle

Canım yerleşme kanaması döllenme sonucu oluşan zigot un rahim duvarına tutunması ile oluşur lekelenme şeklinde genelde pembe renk ve kahve tonlarında olur bu her 10 gebeden 8 inde yaşanır normla bi durumdur yanı sıra kramplar da yaşayabilirsin ağır iş yapmamaya ve üşütmemeye özen göster 🥰
Peki sizde oldu mu

Kızlar cevaplarınızı merakla bekliyorum adete iki gün kala yani dün açık pembe az bir lekelenmem oldu ama sonrasında hiçbir şey gelmedi bugün idrar testi yaptım çıkmadı acaba kan tahlili yapsam çıkar mı

Kızlar cevaplarınızı merakla bekliyorum adete iki gün kala yani dün açık pembe az bir lekelenmem oldu ama sonrasında hiçbir şey gelmedi bugün idrar testi yaptım çıkmadı acaba kan tahlili yapsam çıkar mı
Merhaba, şuan sizinle benzer durumdayım test yaptınız mı, sonuç nedir?

Back