• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması nedir ne zaman başlar kaç gün sürer?

lil_yum

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
3
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak 28 Ekim de regl olmam lazımdı fakat iki gün geçti hemen test aldım pozitif çıktı kanda test yaptırdım orada da pozitif çıktı ama ayın 4 ünde pembemsi çok az kan geldi normalde kahverengi akıntılarım vardı yalnız ayın 4üden itibaren wc ye gittiğimde koyu renkte kanamalarım oldu ama çok az hastaneye gittim kese falan görmüyorum dedi yine kan testi istedi ayın 5 inde yaptırdım HCG değeri 567,15 çıktı 3,5 haftalık kadar oluyo sanırım bu durumda kesenin görülmemesi normalmi birde kanama için ilk gittiğimde kanama gözükmüyo dedi kese oluşuyodur dedi bu kanamalar ne kadar sürer yerleşme aşamasında gerçekten bu sorunlar yaşanıyormu bugün normal test yaptım yine pozitif çıktı düşüktn korkuyorum ama düşük olsa regl olmam gerekmiyormu ve testte gebelik pozitif çıkarmı teşekkürler

Benimde lekelerim geldi bi müddet doktora gittiğimde düşük tehlikesi olabilir dedi ve bana progestan hap verdi. düşük tehlikesi olanlar için. kullandım bitene kadar allaha şükür şimdi herşey yolunda kanama ve kahverengi lekelerim gitti şuan 4 aylık hamileyim.

Benimde lekelerim geldi bi müddet doktora gittiğimde düşük tehlikesi olabilir dedi ve bana progestan hap verdi. düşük tehlikesi olanlar için. kullandım bitene kadar allaha şükür şimdi herşey yolunda kanama ve kahverengi lekelerim gitti şuan 4 aylık hamileyim.

Allah bağışlasın ben bebeğimi kaybettim malesef hangi doktora gittiysem kan tahlili yaptı yaptım dediğim halde akıllarına ilaç verme gelmedi :'(

merhaba benım son sat tarihim 20 ekımdi adetim bitiminden itibaren 9-10-11-13-14-15 günler iilişkimiz oldu normal şartlarda 17 kasım gibi adet olmam gerekiyordu ama dün kahverengi akıntım gelmeye başladı yerleşme kanaması sandım heycanladım kasıklarımda çok ağrı var,karnımda şişkinlik halsizlik var adet görür gibi kanamam var bugun 2.gün acaba üstüne görme böyle bişeymı böyle durum yaşayanlar varmı cok morelim bozuk sürekli wc gidiyorum kanamam devam ediyormu diyeoff ya ne kadar zormus bu işler 4 aydır deniyoruz
:((((((((((

merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak 28 Ekim de regl olmam lazımdı fakat iki gün geçti hemen test aldım pozitif çıktı kanda test yaptırdım orada da pozitif çıktı ama ayın 4 ünde pembemsi çok az kan geldi normalde kahverengi akıntılarım vardı yalnız ayın 4üden itibaren wc ye gittiğimde koyu renkte kanamalarım oldu ama çok az hastaneye gittim kese falan görmüyorum dedi yine kan testi istedi ayın 5 inde yaptırdım HCG değeri 567,15 çıktı 3,5 haftalık kadar oluyo sanırım bu durumda kesenin görülmemesi normalmi birde kanama için ilk gittiğimde kanama gözükmüyo dedi kese oluşuyodur dedi bu kanamalar ne kadar sürer yerleşme aşamasında gerçekten bu sorunlar yaşanıyormu bugün normal test yaptım yine pozitif çıktı düşüktn korkuyorum ama düşük olsa regl olmam gerekmiyormu ve testte gebelik pozitif çıkarmı teşekkürler

aynı durumu ben de yaşıyorum..adet olmam gereken gün test yaptım negatif..3 gün geçti şimdiye kadar oooo olmam lazımdı cumartesi test yapmayı düşünüyorum kan tahlili..inaşallah yerleşme kanamasıdır ve yerleşir bi güzel:))

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

Back