• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi ne zaman olur?

Karabulutelif

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
129
23
18
33
Merhaba bayanlar ben pko hastasıyım tam 1 yıllık evlıyım ve hiç korunmadik ve hala hamile kalamadım sorum şu geçen ay doktorum rahim filmi istemişti fakat bi aksilik oldu cektirmedik en son adet olduğum tarih ağustos 17 ydi ve tam 11 gün sürdü ilk defa başta hep leke geldi sonra bitti sandım ve ben 1 gün aradan sonra söküldüm o zmn dan beri adetimi bekliyorum ve olamamistim tam adetim 23 gün gecikti ve ekim 6 da sabah kahverengi lekelenmem oldu o gün aksama kadar hafif hafif devam etti ve akşam üzeri de akıntı da çok küçük nokta kadar bi kan gördüm gecesinde de çok az gelmiş fakat dün ve bugün hiç bir belirti yok adet de olmadım bu kadar adet gecikmesinden sonra bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Çok evlat sahibi olmak istiyorum ama bu kanama neydi anlam veremedim bilen varsa cevaplayabilirmi ve suan bel ve kasık ağrım var şiddetli baya pazartesi randevu aldım ama içim içimi yiyor idrar testi de yaptım kaç tane ama hep negatif şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızi bekliyorum

canım benimde adet tarihimden 1 hafta önce ilk kahverengi lekelenme sonrasında da kahverengi akıntım oldu 5 gün sürdü sonra yogun beyaz akıntım oldu.. acaba yerleşme kanaması mı dedim.. smdi 5 gün geçti adetim kahverengi lekelerim devam ediyor.. testler negatif:(

canım benimde adet tarihimden 1 hafta önce ilk kahverengi lekelenme sonrasında da kahverengi akıntım oldu 5 gün sürdü sonra yogun beyaz akıntım oldu.. acaba yerleşme kanaması mı dedim.. smdi 5 gün geçti adetim kahverengi lekelerim devam ediyor.. testler negatif:KK43:
İnş yerlesme kanamasidir cnm ya kurban olduğum allah herkesin yüzünü guldursun bebeğini sağlıkla versin ins bn şimdi muayene oldum karnından ultrason baktı bişey çıkmadı ama kan testi yapalım dedi yoksa eğer bişey adet söktürücü verecek bakalım hayırlısı inş bebeğim vardır dua et bna da kan da verdim şimdi 1de alcam sonucu ins

Merhaba bayanlar ben pko hastasıyım tam 1 yıllık evlıyım ve hiç korunmadik ve hala hamile kalamadım sorum şu geçen ay doktorum rahim filmi istemişti fakat bi aksilik oldu cektirmedik en son adet olduğum tarih ağustos 17 ydi ve tam 11 gün sürdü ilk defa başta hep leke geldi sonra bitti sandım ve ben 1 gün aradan sonra söküldüm o zmn dan beri adetimi bekliyorum ve olamamistim tam adetim 23 gün gecikti ve ekim 6 da sabah kahverengi lekelenmem oldu o gün aksama kadar hafif hafif devam etti ve akşam üzeri de akıntı da çok küçük nokta kadar bi kan gördüm gecesinde de çok az gelmiş fakat dün ve bugün hiç bir belirti yok adet de olmadım bu kadar adet gecikmesinden sonra bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Çok evlat sahibi olmak istiyorum ama bu kanama neydi anlam veremedim bilen varsa cevaplayabilirmi ve suan bel ve kasık ağrım var şiddetli baya pazartesi randevu aldım ama içim içimi yiyor idrar testi de yaptım kaç tane ama hep negatif şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızi bekliyorum
Aynı benm sorunum bnde cvp aryorum su an. Pembe akıntım var kasıkta batma var merk ettm iice

Merhaba, ben regl günümden tam 5 gün önce tuvalet kağıdında ufak pembe bir kanamam olduğunu fark ettim ama iç çamaşırıma bulaşacak kadar bir şey değildi, kağıda bakmasam görmezdim. Yerleşme kanamasıymış. Hemen erken hamilelik testlerinden yaptım negatif çıktı. Reglime 1 gün kala ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ama sabah uykumdan sanki regl olacakmış gibi kasık ağrısıyla uyandığım için idrar testi yapmadım. Ertesi gün gelmeyince predictorle yaptığım test pozitif çıktı. Her kadın ve her hamilelik farklı tabii ama belki merak edenlere bir faydası olur. İsteyen herkes umarım bir an önce bebeğine kavuşur.

Benimki 5 haftalik hamileyken olmustu. Doktorum haber vermis yerleştiğini dedi. Onun disinda oncesinde olmadi hiç.
Allah yardimciniz olsun gonlunuze gore versin

Merhaba bayanlar tarlusal kullanip normalde adetim ilk 4 gün içinde gelirdi hap biteli bugün 6 gün oldu ve dün öğlen kırmızı uzun bi kan damarı şeklinde akinti gibi geldi bnde adet oldum zannettim sadece o kadarmış devamı yok bu nedir peki böyle olan varmı acaba kafayı yicem rahim filmi çekilmeye gitcekim ama adetim gelmedi yine neyapacağım i şaşırdım bi yardım edin lütfen

Merhaba, ben regl günümden tam 5 gün önce tuvalet kağıdında ufak pembe bir kanamam olduğunu fark ettim ama iç çamaşırıma bulaşacak kadar bir şey değildi, kağıda bakmasam görmezdim. Yerleşme kanamasıymış. Hemen erken hamilelik testlerinden yaptım negatif çıktı. Reglime 1 gün kala ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ama sabah uykumdan sanki regl olacakmış gibi kasık ağrısıyla uyandığım için idrar testi yapmadım. Ertesi gün gelmeyince predictorle yaptığım test pozitif çıktı. Her kadın ve her hamilelik farklı tabii ama belki merak edenlere bir faydası olur. İsteyen herkes umarım bir an önce bebeğine kavuşur.

Benimde aynisi oldu belirtiler cok yakin. Adetime 1 gun kala test pozitif cikmisti. Ertesi gun hcg cok yuksek olmadigi icin bir hafta sonra doktorum randevu vermisti ve kesinlesmisti. Sancim cok yogun olmadi ama adete 1 hafta kala mide kramplarim baslamisti. Ve hic oyle kramp yasamadim omrumde. Hamilelikle mi alakali bilmem..

Back