Yerleşme kanaması ne zaman olur

Dnzblg

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
114
10
13
25
Arkadaslar yerlesme kanaması ılıskıden ne kadar sonra olur tam bir ay sonra olur mu adet gibi baslayabılır mı rengi miktarı acısından

Arkadaslar yerlesme kanaması ılıskıden ne kadar sonra olur tam bir ay sonra olur mu adet gibi baslayabılır mı rengi miktarı acısından
Genellikle kahverengi renkte olur yerleşme kanaması

Genellikle kahverengi renkte olur yerleşme kanaması
Sende oldu mu ? Ben bı endıselendım de ama benım kıpkırmızı adrt gibi geldı ıkı gun sonra apranax ıctım ıkı gun ust uste kestı gıbı rengı felan acıldı korktum ama ılk ıkı gun kıpkırmızı

Apranax ne için ilaç bilmiyorum ama genelde genelikte parol harici ilaç içilmez diye biliyorum parol da çok kötü değilsen içilmez gebeliği kötü yönde etkilediği için ilaçlar tavsiye edilmiyor.Benim oldu evet kahverengi bugünde kırmızı gibi geliyor arada anlayamadım normalde kırmızıya döndüğünde kötüye yorarlar bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Ben hamıle degılım ıstemıyorumda ilişkinin üstünden 18 gun sonea hcg negatıf aynı zamanda tam bir ay sonra boyle kanamam oldu apranax fort da agrı kesıcı dıs ıcın ozellıkle cok etkılı ve ılıskıden 36-44 gun sonra evdekı testlerımde negatıf

Benimki öyle olmuştu reglimin bı turlu cozulmedigini düşünüyodum ara ara kahvelikler geliyodu meğer hamileymişim tabi ara ara yine devam etti yaklaşık iki ay filan WC disimda kalkmadim yani kan şeklinde değilde leke tarzında kahveli geliyor

Ya benı korkutma ama ılk baslangıcında kan seklınde gelmedı yanı benım ılk ıkı gun bıldıgın adet

Anladım öyleyse gelmiş geçmiş olsun

Canım aynı soruyu farklı başlıklarla soruyorsun İlişki üzerinden o kadar süre geçtikten sonra negatif çıkıyorsa imkanı yoktur hamileliğin kendini strese sokuyorsun

Direk kan verin şüphe varsa bişey diyemeyeceğim
Tamam tesekkurler
Canım aynı soruyu farklı başlıklarla soruyorsun İlişki üzerinden o kadar süre geçtikten sonra negatif çıkıyorsa imkanı yoktur hamileliğin kendini strese sokuyorsun
Doğru diyosun fakat bi türlü rahatlayamıyorum kan testı de yaptıramıyorum suanda o yuzden görüş almak istiyorum ama cogunuz yok dıyorsunuz sadece bı ıkı arkadas biraz korkuttu ve bıde böyle bazen belirtiler geldikçe ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…