yerleşme kanaması ne bu ?

svcncn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
79
27
98
kızlar öncelikle hepinize merhaba :) engin bilgilerinize dayanarak sizden bilgi rica ediyorum :) bu ay normalden çok çok erken adet oldum gibi bişey oldu öncelikle pkoluyum ve progestan kullanıyorum normalde adetim 33-34 günde bir olur ama bu ay 26.06 da olmam gerekirken 17.06 da bi kaç damla leke geldi yani 10 gün önce :/ hiç bu kadar erken gelmezdi normalde neyse dedim ki adet oluyorm herhalde ertesi gün de aynı şekilde bir kaç damla ile devam etti ve siyah renk geldi 3.gün biraz daha arttı madeni 1 tl kadar oldu :) rengi hep koyuydu sadece son gün pembemsi oldu ..sonra yine damla damla devam etti 3-4 gün kadar. bugün artık bitti gelmiyor ama sağ kasığım inanılmaz ağrıyor sabahtan beri .. adetim sökülemedi diye mi ağrıyor yoksa bu geirdiğim adet kanaması değilde yerleşme kanaması mı bilemedim.. bu arada eşimle yumurtlama dönemimde birlikte olduk :) yerleşme kanaması bu kadar sürer mi onu da bilemiyorum
tecrübelerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler..

canım merhaba senin moralını bozmak ıstemem sadece tecrubelerıme dayanarak dıyorum. progestan adetı beklenen gunden cok önce getırıyor yanı bn progestan kulklandıgımda 20. gunumde adet olmuştum. ve normalde 40 45 günde bir olur 2 ay kullandım ve doktor bıraktırdı. ve hep kahve sıyahımsı gelıodu sonra söküldü ve adet oldum. yerleşme kanamsıda adetten önce olmaz çünkü önce döllenır adet gecktıksen sonra olur. ama yinede test yap inş hamişsindr tez zamnda bebeklerımıze kavusalımm

canım bende oyle düşünüyorum ama progestanı 6 aydır kullanıyorum hiç böyle olmadı şimdiye kadar o yüzden şaşırdım neden böyle oldu diye :) neyse biraz daha bekleyelim bakalım :)
bu arada teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)

bnmde adet duzensızlıgım vardı hemde bebek dusunuyodum doktorum verdı ama hep adetlerım çok erken geldıgı ıcın kestı ilacı. rıca edrm cnm ne demk

Canim yerlesme kanamasi döllenmeden sonra yani adetini gectikten sonra oluyor leke gb

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…