Meraba canm benim adeti 4 gün gecikti ve ben yumurta çatlatma iğnesi olmuştum tüm belirtilerim yasadiklarimi dün geceye kadar hamilelik belirtisiydi benimde dün çok hafif senin gibi kanamam oldu hastaneye gittim test yaptırdım 1,15 çıktı ve doktorun söylediği daha erken hamile olup olmadığını öğrenmek hamilesin yada değilsin diyemem dedi ne var ne yok dedi eve geldim ve adet oldum o yüzden o belirtilere göğüs şişmesi bel ağrısına kanma ben yıkıldm resmen daha bir gün bile tam geçmemiş bekle heyecanlanma
canım benım bıldıgım ılıskıden ıkı hafta sonra yerleşme kanaması oluyor azar azar acık renklı adete gore cok farklı kanama tarzı....belırtılerı adet gbı oluyormuş.....fakat genelde adete yakın gerceklesebıldıgı ıcın cogu kışı adet olduğunu sanıyor gec anlıyor gebelıgını....ornek vermek gerekırse annem 4 ay yoğun kanama görmüş adet sanmış kendını hamıle olduğunu anlamamış bıle...kımınde azgeldıgı gbı bazılarında anlaşılmıyor bıle
umarım hamılesındır fakat bende aynı teorıyı yasadım hamıle çıkmadım evdekı ıdrar testınde sende test yap
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu ay eşimle korunmasız ilişkiye girdik bebek istiyoruz hemen ilk ay olurmu bilmiyorum ama adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir adet oluyorum geçen ay 13ünde olmuştum bu ay ayın 10unda olmam gerekiyodu yani bugün ama ben iki gün önce ağrısız kahverengi leke gördüm iki gün üst üste birde göğüslerim çok ağrır adetime 15 gün kala ama 5gün kala geçer bu defa geçmedi neyse çok uzattım iki gün önce kahverengi leke oldu bugün de sabah adet sancılarım vardı çok fazla adet sancım olur olmaz adet kanamam olur ama bu saat oldu ben hala ped değiştirmeyecek kadar az kanama oluyorum normalde tam kırmızı olur parçalar olur bu defa kırmızı ama çok koyu değil ve miktar çok az göğüs ağrımda geçmedi sizce bu adet mi yoksa yerleşme kanamasımıdır lütfen söyleyinnnn :18::18::18:
bence sen test yap canim Allah korusun varsada dusuk tehlikesi olabilir onlemini alabilirsin.ben adetim geciktiginde cok siddetli bel ve kasik agrisi cekmistim tam bir hafta sonra kanama bildigin kirmizi renkti dusuk tehlikesinden dolayi 1 hafta hastanede yattim simdi cok sukur iyiyiz.doktorum onun yerlesme kanamasi olabilecegini soyledi.sende ihmal etme
canım benimde adet günüm pembe akıntı şeklinde oldu yerleşme kanaması bu senin dediğin sanırım adet. bende test yapmıştım adet günü çok silik bir ikinci çizgi çıkmıştı. adetlerini biliyorsun dur eğer her zaman ki gibi değilse hemen doktora git derim ilaç içme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?