- 5 Eylül 2017
- 124
- 33
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneLiyanya
-
Gercekden mı yumurtlama gununden sonra 10 gun gectı ve cok korktum agrıdan dolayı ama gectı sonraYumurtlama günlerinde ilişkiye girdiyseniz üzerinden 10 gün geçmiş yerleşme kanaması olma ihtimali yuksek
İnternetten baktım kahve pembe tonlarında dyo adetıme 5 gun var dahaYerleşme kanaması pembe değil de daha koyu diye biliyorum ve damla şeklinde az az yani..Bir test yapın,bende de olmuştu ve testte pozitif çıkmıştı..Ya da en iyisi doktora görünün
Yumurtlama gunum ayın 8 ı dıyosun, o gunden snra ılıskı olmadı dıyosun ılıskı snrası kanama dıyosun bana hıc yerlesme kanaması gıbı gelmedı dollenen yumurta on onbes gun snra rahıme yerlesır, her yerlesmede kanama da olmaz. Sen bı doktora gorun agrın falan varsa
Evet o gunden sonra olmadı en son dun oldu yumurtlama gunumden sonra agrım oldu adet oldum sandım ama hıc bsey yok randevu aldım cuma gunu gıdıcem i sallah kotu bsey degıldır
Nasıl bi test bilmıyorum ki odaYok ua kotu bısey degıldır ovulasyon testın varsa yapıver bazen yumurta catlayınca oyle akıntı oluyor, kendımden bılıyrum... canım belkı tekrar yımurtlamıssındır o da catlamıstır korkulacak bısey oldgunu sanmıyrum
Nasıl bi test bilmıyorum ki oda
Bence hamilesin canım. Bu arada yumurtlamanin üzerine 14 gün koy beklenen adet tarihin o oluyo yani 11 gün önce yumurtladiysan 3 gün sonra adet olan gerekirHımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?