• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması nasıl oluyor lutfenn yardım edın....

DefneLiyanya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
124
33
18
30
Kızlar merhaba bsey ögrenmek istiyorum. Ben duzensız ıkı ayda bır adet hatta bazen 3 ay bıle oluyo ve ilacla adet olan biriyım. Gecen ayın 20 de adet oldum normalde bu ay olmamam lazım kı olsamda daha 1 hafta var . Dun esimle beraber olduk ve hemen kalkıp tuvalete gttım peceteye pembe bı leke geldı ardındna bes dakıka boyunca agrım oldu sonra gectı sabah kahve rengı bı akıntım oldu acaba bu ne yerlesme kanaması dye bsey varmıs internettenn baktıgımda. Agrı yapar dyo ama bılmıyorum bilen varmı
Bugun arar ara agrı gbi bsey oluyo selpakta kahverengı pembe lekeler var. Dun aksam agrım cok oldu ama 5 dakka surdu sonra gectı yasayan bilen varmı lutfen

Onu bılıyorum. Yumurtlama gunum ayın 8 deydı o gunden berı iliski olmadı zaten dun oldu 11 gundur agrım vardı dun kahverengı akıntım oldu

Zorlama olmuş olabilir mi acaba?

Döllenme kanaması ilişkiden 2 veya 3 gün sonra oluyo o da en erken. Benim de bi defa başıma gelmişti ilişkiden 3 gün sonra pembe bi kan gelmişti 3 4 damla 10 gün sonra da gebe olduğumu öğrenmiştim..

O yüzden 10 gün bekleyip bi kan testi yaptırın zaten o zamana kadar da adet tarihiniz gelmiş olur

Onu bılıyorum. Yumurtlama gunum ayın 8 deydı o gunden berı iliski olmadı zaten dun oldu 11 gundur agrım vardı dun kahverengı akıntım oldu

Yerleşme kanaması pembe değil de daha koyu diye biliyorum ve damla şeklinde az az yani..Bir test yapın,bende de olmuştu ve testte pozitif çıkmıştı..Ya da en iyisi doktora görünün

Zorlama olmadı canm aslında soyle solım ayın 8 de yunurtlama gunumdu o gyn beraber olduk veeee kasık bel agrısından duramadım yarım saate gectı ara ara agrım oldu gectı dunde beraber olduk 11 gun gectı ustunden adetıme 1 hafta var daha ve dun aksma lekelerım oldu ve 5 dakıka adet sancısı gbı agrım oldu ve adet oldum sandım sabah hıc bsey yoktu smdı selpakla baktım kahve pembe tonunda lekeler var

Yumurtlama gunum ayın 8 ı dıyosun, o gunden snra ılıskı olmadı dıyosun ılıskı snrası kanama dıyosun bana hıc yerlesme kanaması gıbı gelmedı dollenen yumurta on onbes gun snra rahıme yerlesır, her yerlesmede kanama da olmaz. Sen bı doktora gorun agrın falan varsa

Yumurtlama gunum ayın 8 ı dıyosun, o gunden snra ılıskı olmadı dıyosun ılıskı snrası kanama dıyosun bana hıc yerlesme kanaması gıbı gelmedı dollenen yumurta on onbes gun snra rahıme yerlesır, her yerlesmede kanama da olmaz. Sen bı doktora gorun agrın falan varsa

Evet o gunden sonra olmadı en son dun oldu yumurtlama gunumden sonra agrım oldu adet oldum sandım ama hıc bsey yok randevu aldım cuma gunu gıdıcem i sallah kotu bsey degıldır

Canım bence tahriş olmuş o yüzden ilişkiden sonra öyle bi lekelenme olmuş.Ama inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın

Evet o gunden sonra olmadı en son dun oldu yumurtlama gunumden sonra agrım oldu adet oldum sandım ama hıc bsey yok randevu aldım cuma gunu gıdıcem i sallah kotu bsey degıldır

Yok ua kotu bısey degıldır ovulasyon testın varsa yapıver bazen yumurta catlayınca oyle akıntı oluyor, kendımden bılıyrum... canım belkı tekrar yımurtlamıssındır o da catlamıstır korkulacak bısey oldgunu sanmıyrum

Back