Yerleşme kanaması nasıl olur

Dilasare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
980
-82

Kızlar merhaba bugün ki testim az önce yaptım diğer 3 testimizde atmıştım hafif çizgiler di .
Temmuz ayında düşük yaşadığım için korkularım var 13+2 bir düşük yaşadım .
İlk gebeliğimde hiç problem yaşamamıştım .
Oğlum 7 yaşında .
Yarın direkt kadın doğuma randevu aldım baştan önlem almak için bugün kahverengi lekelerim başladı korkuyorum açıkçası ilk oğlumdada olmuştu ama ikinci olaydan sonra iyice endişeliyim fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhabalar, bende kızımda hiç lekelenme yaşamadım. bu ayın başında düşük yaptım. kahverengi lekelerden bende korkmaya başladım belli olmuyor ama kiminde sıkıntı olmuyor kimisi düşükle sonuçlanıyor. içinizi ferah tutun. sağlıklı olsun inşallah

7 yaşında olan oğlumda çok yaşadım ilk gebeliğimde kahverengi oldu sürekli bir şey olmadı şükür ikinci gebelik te de yaşadım 13+2 suyum patladı yani kahverengi akıntı değildi sebebi ama korkuyorum yinede

her hamilelik farklı diyorlar. içinizi sıkmayın olacak olan oluyor zten

Kırmızıya dönmediği sürece sorun yok diyorlar benim de düştüğümde ilk kahve geldi 3 4 gün sorna kırmızıya döndü dilerim sağlıkla gelir

Endişelenmeyin hayırlı olsun bi kez başınıza öyle olay geldi diye bunda da öyle olmaz Allah korusun siz öyle düşünmeyin sağlıkla gelsin miniğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…