Yerleşme kanaması nasıl olur

esra0818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
1
0
28
Kızlar eşimle 8 ocakta birliktelik yaşadık ve birliktelik esnasında az biraz kanamam oldu ve sonrasında kahverengi lekelenmem oldu regl oldum sandım normalde 11 Ocak regl günüm 8ocakta ped koydum ne gelen var ne gidendi. Tuvalet sonrası temizlemede de bişey gelmedi içerden sadece peçeteye leke geliyordu. 2 gün sürdü ve tamamen kesildi regl olacağıma dair bi belirtim yok dün kan verdim 0.11 çıktı negatif yani gecikmemin 2.günü beta değerim artabilir mi pazartesi tekrar versem mi yada daha önce böyle bi durumla karşılaştınız mı neyin nesiydi daha önce hiç yaşamadım şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayan herkese 🤷🏼‍♀️🌸

Beta değerinizin daha yüksek olması gerekir sanırım yerleşme kanaması olsaydı. Tahriş veya başka bir nedenden kaynaklanan ara kanama olabilir

Kızlar eşimle 8 ocakta birliktelik yaşadık ve birliktelik esnasında az biraz kanamam oldu ve sonrasında kahverengi lekelenmem oldu regl oldum sandım normalde 11 Ocak regl günüm 8ocakta ped koydum ne gelen var ne gidendi. Tuvalet sonrası temizlemede de bişey gelmedi içerden sadece peçeteye leke geliyordu. 2 gün sürdü ve tamamen kesildi regl olacağıma dair bi belirtim yok dün kan verdim 0.11 çıktı negatif yani gecikmemin 2.günü beta değerim artabilir mi pazartesi tekrar versem mi yada daha önce böyle bi durumla karşılaştınız mı neyin nesiydi daha önce hiç yaşamadım şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayan herkese 🤷🏼‍♀️🌸
Bende cuma günü kan testi yaptım değerim 0.2 çıktı bugün de gittim yaptım 10.18 çıktı. Bence birdaha yapmanızda fayda var

Yerleşme kanaması mı 😅 Canım bence o ilişkiden kaynaklı gelen bir kandı. Eğer yerleşme kanamasını spermin içeriye girmesiyle anında yaşamışsan bir ilk olabilirsin. Döllenme olmadan nasıl yerleşme kanaması olsun. Adı üstünde yerleşecek sonra kanaması olacak. Yanii olması imkansız bir olay bu. Betanızda negatif zaten. Kanamadan sonra bu kadar düşük çıkmazdı.

X