• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması nasıl olur

Elifgazelgunduz

Homm Bitkisel Satış Temsilcisi
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
95
10
38
İstanbul
Arkadaslar ben cuma günü kan testi verdm
0.1 cıktı gebelik yok dedi doktor
Ve bende kahveremgi ve beyazakıntı cok geldiği için fitil verdi
Fitili kullandm cuma günü aksam
Cumartesi günü adet günümdü
Adet yerine pıhtı şeklinde bişeyler geldi adet olmuyorm ama peçeteyle silince pıhtı geliyo
Cor aspirin içtim biraz sıvılastırdı ama yinede koyu bi adet gelmiyo
İlişkiden sonra ertesi hapı içmiştm acab ondan mı yoksa fitilden dolayımı böyle oldu
Ama bildiğiniz adet yok gbiyim su an
Karnm şiş ve sürekli su içesim var

Adet yerine pıhtı şeklinde bişeyler geldi adet olmuyorm ama peçeteyle silince pıhtı geliyo
İlişkiden sonra ertesi hapı içmiştm acab ondan mı yoksa fitilden dolayımı böyle oldu
Tek ilişki mi oldu ?

İlişkiden kaç gün sonra kan verdin

19 gün sonra verdim
O zaman gebelikle ilgisi yok, pıhtılar kırmızıysa, vücut fazla kan kaybı olmaması için otomatik olarak pıhtılaşma mekanizmasını devreye sokar. Bu şekilde kan kaybı olmaz. Eğer kahverengiyse, bende de olurdu, kistten kaynaklı, önemsiz bir şey. Ayrıca gelen pıhtı folikül de olabilir, bir önemi yok..

Yerleşme kanamasından şüphe ediyorsan, yerleşme kanamasında pıhtı olmaz, döllenmeden 7-12 gün sonra leke şeklinde bir pedi bile doldurmayacak kanama olur.

Ayrıca ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir, kaza durumunda kullanılır, bir kez kullanılırsa 6 ay kullanılmamalıdır, üreme sistemini bozar, hormonları alt üst eder, pıhtılaşma o yüzden de olmuş olabilir

Ayrıca ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir, kaza durumunda kullanılır, bir kez kullanılırsa 6 ay kullanılmamalıdır, üreme sistemini bozar, hormonları alt üst eder, pıhtılaşma o yüzden de olmuş olabilir
ÇoK teşekkür ederim yorumunuz için
Şimdi bende fitil var o fitilide Bugun kullansammı acaba gyno lomoxin diye bi fitil verdi doktor cuma günü leke için fitili attıktan sonra zaten bu geldi

Fitil hiç kullanmadım..
Mesela ped taktım pede akmıyo ama
Peçete ile sildiğimde peçeteye örneğin sulu boyaya su katarsın kurur eline yapısır ya onun gbi katı bişey geliyodu sabah
Sonra ben cor aspirin içtm ve bol su içtm
Şmdi de dus aldm temelli kesildi
Adetim in 2.nci günündeyim ama adetten eser yok
Kırmızı bişey ama dediğim şekilde geliyodu
Dustan sonra hiç gelmedi
Ama parmağımla dokununca böyle artk sıvı şekilde geliyo parmağıma

Mesela ped taktım pede akmıyo ama
Peçete ile sildiğimde peçeteye örneğin sulu boyaya su katarsın kurur eline yapısır ya onun gbi katı bişey geliyodu sabah
Sonra ben cor aspirin içtm ve bol su içtm
Şmdi de dus aldm temelli kesildi
Adetim in 2.nci günündeyim ama adetten eser yok
Kırmızı bişey ama dediğim şekilde geliyodu
Dustan sonra hiç gelmedi
Ama parmağımla dokununca böyle artk sıvı şekilde geliyo parmağıma
Büyük ihtimalle ertesi günü hapı yumurtlama bozukluğu yapmış. Yumurta çatlamadığı için böyle olmuştur. Ama bence yarın doktora git nolur nolmaz

Büyük ihtimalle ertesi günü hapı yumurtlama bozukluğu yapmış. Yumurta çatlamadığı için böyle olmuştur. Ama bence yarın doktora git nolur nolmaz
Walla çalısoyorm patronlarda bi gıcık töbe göndermezler
Fitili kullancam bakalm varsa Pislk cıkar
Soğan suyu içtim
1 bardak

Back
X