Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması nasıl olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
benim adet günüme tam 8 gün varken kahverengi akıntı gelmeye başladı dünden beri de kahverengiyle açık pembe renk geliyor adetimede 3 gün var normalde adet oldum sandım ama 1 günde pedi doldurmucak kadar az ve kırmızı renk değil acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi hala az az geliyor normalde hiç böyle olmazdım direk geldi mi çoğalır kırmızı renkte gelirdi test fln da yapmadım

Eger gebelik suphen varsa bi test yap yerleşme kanamasina benziyo ama değilse bi kadin doguma git derim baska biseydende olabilir

Bende de yerleşme kanaması oldu ama benim adet gunum gectikten sonra oldu az az 2 3 gün kadar geldi ama bende koyu kırmızı kahverengi gibi geldi ama açık pembe gibi de gelebiliyormus beta testi yaptim pozitif çıktı ins istiyorsan allah sana da nasip etsin

ne durumdasınız

Ay tatlım tam aradığım konu bende adete 8 gün kala kahve pembe karışık leke geldi 3 4 damla dahada gelen giden yok şimdi 6 gün var adetime n gelen var ne başka bisey

Benimde adetim gecikeli 7 gün olmuştu dün ilk başlarda açık kahverengi pembe şeklinde kanama başladı sonra koyu kırmızıya döndü. Acaba sizin aynı zamanda kasık agrınız yada bel agrınız oldumu.? Hiç bu şekilde gecikmedi ve bir sürü belirtim oldu. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…