yerlesme kanamasi nasil olur? acil yardim lutfennn

moonliqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1.779
1.970
63
37
Haninlar benim son adet tarihim 25 ocak adetim 13 gun gecikti kanda gebelik test sonuclarim

25.02 hcg 35
29.02 hcg 91
02.03 hcg 182
06.03 hcg 511( bugun baska bir laboratuarda)

Bugun hafif bir kahverengi lekelenmem oldu hani adetin son gun akintiyla kahverengi leke gelir ya oyle. Ben tedirgin oldum cok ve acile gittim kadin doguma. Doktor ustten ultrasonla bakti kist mi var acaba ondan mi kanama yapti diye. Kist yoktu alttan baksamda keseyi goremem cok erken dedi. Lekelenme az miktar hala devam ediyor ama yogun degil yani. Hcg de gordugunuz gibi 511 cikti, doktor endiselencek bir durum yok dedi ama icin rahat degil. Tecrubeli arkadaslar bu yerlesme kanamasimi? Ama yerlesme kanamasiysa bile gec olmadimi kanama?

Merhaba canım. Yerleşme kanaması kahverenkli lekelenme şeklinde olur.. Benim yerleşme kanamam hamile olduğumu öğrendikten sonra hatta 6 haftalıkken başladı ve 1 ay sürmüştü. Dortorum korkulacak bir durum olmadığını söylemişti. Ben keseyi bile görmüştüm o lekelenmeler olduğunda. Anlayacağın için rahat etsin. Kırmızı olmadıktan sonra ve doktor da aksini söylemedikten sonra korkulacak bir durum yok.. Boşuna strese girme bebişi etkiler :)

Canim cok sagol vallahi icimi rahatlattin ya. Doktor aksi bisey yok dedi endiselenme dedi. Hcg dusseydi tabiki ona gore yorumlardim ama hcgde de artis var sadece bolca dinlen dedi ilac vs biseyde vermedi

Canim cok sagol vallahi icimi rahatlattin ya. Doktor aksi bisey yok dedi endiselenme dedi. Hcg dusseydi tabiki ona gore yorumlardim ama hcgde de artis var sadece bolca dinlen dedi ilac vs biseyde vermedi

O zaman boll boll dinlen canım :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. :) Hcg de artış olduktan sonra sıkıntı yok

Selam kızlar bana bi akıl verin lutfennn adetime 5 gün var dahaca ama bu sabah kahverengi leke gördüm az evvel de kahverengi kan geldi hafif kasik ağrısı yaşıyorum .. normalde hiç olmazdı böyle adetten önce kanama. Yerleşme kanaması olabilir mi ki ? Yok da erken mi adet ol cam acaba çok gerginim

merhaba canım. adetin erken olabilir de yerleşme kanaması da olabilir. peki gebelik testi yaptın mı hiç? olmazsa yarın sabah bi test yap bakalım.

merhaba canım. adetin erken olabilir de yerleşme kanaması da olabilir. peki gebelik testi yaptın mı hiç? olmazsa yarın sabah bi test yap bakalım.
Canım adetime daha 5 gün var diye test yapmadım. Böyle kanama da daha önce yasamamistim . Bir yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor insalah bu kez olur. Bi kaç gün içinde adet olmazsam günü geldiğinde test yapayim inşallah çünkü her ay test yapmaktan yoruldum

Anlıyorum canım.. o zaman bekle test yapmak için. İçin rahat eder stres yapma sakın.

Merhaba hanımlar kusrum olursa affedin bende yeni. Uyeyim 3senelim evliyim esimdede bendede görünürde hiçbir sorun yok kac tane doktora gittim hiçbirinin faydasi olmadi bana verdikleri ilaclardan hep kilo aldim çok zarari oldu bana ilaclarin gecen ay regl bitti 1hafta sonra lekelenme yasadim 10gun kadar sürdü lekelenmem acaba yerlesme kanamasi mi dedim bilmiyorum testte yapmadim ne olursa olsun diyorum artık test yaomaktan yoruldum yapmiycamda acaba yerlesme kanamasi gibi birşey mi oldu aklimda deli sorular Allah kimsenin kucağını boş koymasın gerçekten çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…