• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yerleşme kanaması nasıl anlaşılır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sky19

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
531
385
18
33
kızlar sizlerle bir konuyu paylaşmak isterim.biz eşimle 2 .kez korunmasız ilişki yaşadık gebelik için ilkii tutmadı...bu korunmasız iliskiden 1.5 hafta sonra kanamam oldu bir veya iki damla ertesi gün kahverengi lekeler oldu.adetime daha 13 veya 14 gün vardı .bende test yaptım fakat negatifti sizce hamilelik sansi varmi

kızlar sizlerle bir konuyu paylaşmak isterim.biz eşimle 2 .kez korunmasız ilişki yaşadık gebelik için ilkii tutmadı...bu korunmasız iliskiden 1.5 hafta sonra kanamam oldu bir veya iki damla ertesi gün kahverengi lekeler oldu.adetime daha 13 veya 14 gün vardı .bende test yaptım fakat negatifti sizce hamilelik sansi varmi
Adetten 13-14 gün önceyse yumurtlama zamanına geliyor. Yumurtlama kanaması diycem ama o da pembe oluyormuş belki sende kahverengi oluyordur. Bundan 1.5 hafta önce de ilişki olduysa büyük ihtimalle adetten hemen sonralarda ilişki olmuş. Sadece bu ilişki varsa tutması mucize gibi görünüyor. Kanama olduğunda yapsaydınız bir ihtimal derdim. Ama yaşadığın kesinlikle yerleşme kanaması değil. Yerleşme adete yakın olur 13-14 gün kala değil.

Adetten 13-14 gün önceyse yumurtlama zamanına geliyor. Yumurtlama kanaması diycem ama o da pembe oluyormuş belki sende kahverengi oluyordur. Bundan 1.5 hafta önce de ilişki olduysa büyük ihtimalle adetten hemen sonralarda ilişki olmuş. Sadece bu ilişki varsa tutması mucize gibi görünüyor. Kanama olduğunda yapsaydınız bir ihtimal derdim. Ama yaşadığın kesinlikle yerleşme kanaması değil. Yerleşme adete yakın olur 13-14 gün kala değil.
bu kanama olmadan 2 gün olsun diğer günler olsun sürekli eşimle birliktelik yaşadık. daha doğrusu adet olduktan sonra 2 günde bi ilişki yaşadık. ben ayın 17 sinde adet olmuştum 22sinde ilişki yaşadık. şubat 2dede leke geldi.yorumun nedir?

bu kanama olmadan 2 gün olsun diğer günler olsun sürekli eşimle birliktelik yaşadık. daha doğrusu adet olduktan sonra 2 günde bi ilişki yaşadık. ben ayın 17 sinde adet olmuştum 22sinde ilişki yaşadık. şubat 2dede leke geldi.yorumun nedir?
Düzenli ilişki olduysa gebelik ihtimali vardır. Biri illaki yumurtlama gününe denk gelecektir. Ama adetin peşinden yapılan ilişki yumurtlamaya denk gelmez. 2 şubat dediğin aşağı yukarı yumurtlama Zamanların olabilir. Yumurtlama kanamasıdır belki de. Kendini şartlama herkeste yerleşme kanaması olmayabilir. Rabbim tez zamanda sana da nasip eder inşallah. Düzenli ilişkide şans yüksek. Şimdiden test yapmaya başlama ama daha çok erken hayal kırıklığına uğrarsın.

Düzenli ilişki olduysa gebelik ihtimali vardır. Biri illaki yumurtlama gününe denk gelecektir. Ama adetin peşinden yapılan ilişki yumurtlamaya denk gelmez. 2 şubat dediğin aşağı yukarı yumurtlama Zamanların olabilir. Yumurtlama kanamasıdır belki de. Kendini şartlama herkeste yerleşme kanaması olmayabilir. Rabbim tez zamanda sana da nasip eder inşallah. Düzenli ilişkide şans yüksek. Şimdiden test yapmaya başlama ama daha çok erken hayal kırıklığına uğrarsın.

evet haklısın sanirim fazla heyecan yaptım.bakalim adetime daha var bekleyip görücez duaların ve yorumun için teşekkür ederim

E Efulimm41 yaaa sen hamilesiiiinnn :skandal:hayırlı olsun canım çok mutlu oldum darısı başımıza :KK200:
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın:KK36:
Ne zaman belli oldu ?

E Efulimm41 yaaa sen hamilesiiiinnn :skandal:hayırlı olsun canım çok mutlu oldum darısı başımıza :KK200:
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın:KK36:
Ne zaman belli oldu ?
Teşekkür ederim canım. Dün sabah test yaptım pozitifti akşam kan verdim doğruladım :) daha çok yeni.
İnşallah canım. Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda :dua:

Teşekkür ederim canım. Dün sabah test yaptım pozitifti akşam kan verdim doğruladım :) daha çok yeni.
İnşallah canım. Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda :dua:
E Efulimm41 Yarın sabah ilk defa kan testi yaptırmaya gideceğim..
55 gündür adet olmadım
Geçen hafta test yapmıştım silik çıkmıştı üzerinde durmadım.
Bekledim sadece.
Yarın ben de hayırlı ve güzel haberler alırım inşallah

E Efulimm41 Yarın sabah ilk defa kan testi yaptırmaya gideceğim..
55 gündür adet olmadım
Geçen hafta test yapmıştım silik çıkmıştı üzerinde durmadım.
Bekledim sadece.
Yarın ben de hayırlı ve güzel haberler alırım inşallah
Ayy inşallah canım. Güzel haberler getirirsin bize ❤️

herkese merhaba adetime 4 gün var ve az önce kahverengi kanama olduğunu gördüm.kanama şekliden değil peçeteyle silince geliyor.geçen gün de hgc de gebelik yoktu.şu an ki durum yerleşme kanaması olabilir mi sizce? hcg yerleşme kanamasından sonra yükselmeye başlıyor değil mi?

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

kizlar benim 1 ay gevikmem vardi yani gecen ay hic adet gormedim du.nde kahverengi lekelenmem oldu soker diye bekledim dun ve bugun hep lekelenmem vardi kahverengi simdi yok sizce yerlesme kanamasi olabilir mi

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Canım ilk gebeliğimde gebe olduğmu öğrenmeden yerleşma kanaması yaşadım, tek seferlik kahverengi leke şeklinde gelmişti, hatta çok korkmuştum başka bir sorun die, ama yerleşme kanaması imiş, son adetimin 24.günü gebelik testinde silik çizgi gördüm öylece öğrendim hamileliğimi.
Seninki sürüyormuş hala bilmiyorm ama benmki tek seferlik olmuştu

Back