- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
Benim adetime 2 gün var 2 gün önce kahverengi leke geldi 2-3 damla sonra kesildi ben regl oluyorum zannettim ama hala olmadım bu yerleşme kanaması mıdır acaba çok istiyorum bu ay olmasını..
Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Akşama doğru normal test yaptım 2.çizgisilik çıktı çok umutlandım yarın kan vereceğim :)yerleşme kanamasıdır çok büyük ihimalle . Allah ım bana da o günleri görmeyi nasip edecek mi ?? ayrıca sne hala test yapmadın mı ???
Şimdi sağlık ocağından geliyorum günüm geçmediği için test yapmadı doktor regl günüm yarın bana en az 10 geçsin dedi moralim bozdubenim de adet olmam gerekn günlerde normal adet belirtilerim vardı, hatta olmam gereken günde açık kahverengi akıntı geldi, benim adet de hep öyle başlar sonra kırmızıya döner. ama ne gerisi geldi ne de kırmızı oldu. ee silik de çıkmış hadi hayırlısı hemen kan testine ve dr a.
haydaaa. iyi de kan testi için günü beklemeye bile gerek yok ki, 10 gün geçse zaten idrar testiyle ben de öğreniyorum evde gayet net bir şekilde. bence dr a git gidebiliyorsan eğer, o hemen yapar kan testini, ultrasonda da en azından rahim duvarından anlar bişey var mı yok mu?Şimdi sağlık ocağından geliyorum günüm geçmediği için test yapmadı doktor regl günüm yarın bana en az 10 geçsin dedi moralim bozdu
Bende bugun gittim teste 2 gun gectigi haldeerken 5 gun gecmesi lazim dedi ama zorladim biraz yaptilarben diyemiyemiyorum ya burdaki doktorlar günün geçmeden bakmıyorlar kadın doğumcumda bakmamıştı bir kere illa 46 tl verip özelde yaptıracağız yani bunun içn mi yapmıyorlar anlamıyorum. Bekleyeceğim ben de napim başka
merhaba kahverengi akıntınız kaç gün sürdü sorabilirmiyim acababenim de adet olmam gerekn günlerde normal adet belirtilerim vardı, hatta olmam gereken günde açık kahverengi akıntı geldi, benim adet de hep öyle başlar sonra kırmızıya döner. ama ne gerisi geldi ne de kırmızı oldu. ee silik de çıkmış hadi hayırlısı hemen kan testine ve dr a.
sadece 1 kere akıntı şeklinde oldu ve gerisi gelmedi.merhaba kahverengi akıntınız kaç gün sürdü sorabilirmiyim acaba
hımm peki çok sağolun benim 3 gün lekelenme oldu bugunde kesildi.adetimde 6 gündür gecikti.yazınızı okuyunca merak ettim.allah hayırlısıyla kucagınıza nasip etisnsadece 1 kere akıntı şeklinde oldu ve gerisi gelmedi.
yerleşme kanamasıdır çok büyük ihimalle . Allah ım bana da o günleri görmeyi nasip edecek mi ?? ayrıca sne hala test yapmadın mı ???
~yerlesme.kanamasidir bende de adet gunumden once kahverengi akinti geldi bir iki damla sonra aksik agrim baslamisti eger bir kac belirti varsa doktorunda yapmasi gerekir testi ben 4.gun yaptirmistim ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin insallah :)kızlar merhaba sat 3 ağustos. adetlerım duzensızdır. 11 agustosda hsg cekıldı.21 agustossda peceteye 2 damla açık kırmızı kan geldı ve cok da kasık sancım var sızce bu neydı?
Amin Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. 6 gün geçmiş idrar testi yapabilirsin. Ben tam 1 hft geçtiği gün yaptım, 2. Çizgi aynı diğer çizgi gibiydi.hımm peki çok sağolun benim 3 gün lekelenme oldu bugunde kesildi.adetimde 6 gündür gecikti.yazınızı okuyunca merak ettim.allah hayırlısıyla kucagınıza nasip etisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?